10 Νοεμβρίου 2020

Οι διωγμοί κατά του χριστιανισμού....

 Mε αφορμή τις ένοπλες επιθέσεις κατά των Χριστιανών στην Γαλλία και την Αυστρία να υπενθυμίσουμε ότι οι Χριστιανοί υφίστανται παγκοσμίως μαζικές διώξεις που χαρακτηρίζονται ως «σιωπηλή γενοκτονία».

Περίπου 90.000 Χριστιανοί χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο εξαιτίας της χριστιανικής πίστης τους, από φανατικούς ισλαμιστές, κρατικές διώξεις κ.α. Ο Χριστιανισμός είναι η πρώτη διωκόμενη θρησκεία στον κόσμο (πηγή Fox News). Κάθε χρόνο 600 εκατομμύρια Χριστιανοί εμποδίζονται να εκδηλώσουν την πίστη τους (cesnur.org). 215 εκατ. Χριστιανοί βιώνουν διώξεις (Open Doors USA).
Τα τελευταία 15 χρόνια 1,6 εκατ. δολοφονήθηκαν για τη πίστη τους στον Χριστό.
Μέσα σε ένα χρόνο: 1.252 Χριστιανοί απήχθησαν, 1.020 χριστιανοί βιάστηκαν ή παρενοχλήθηκαν, και 793 εκκλησίες καταστράφηκαν.
Κάθε μήνα: 255 χριστιανοί σκοτώνονται. 104 πέφτουν θύματα απαγωγής 180 χριστιανές γυναίκες βιάζονται, σεξουαλικά παρενοχλούνται ή εξαναγκάζονται σε γάμο και 160 χριστιανοί κρατούνται χωρίς δίκη και φυλακίζονται.
Κάθε πέντε λεπτά στον πλανήτη ένας Χριστιανός δολοφονείται… Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία, που καταγράφονται καθώς σύμφωνα με καταγγελίες οι πραγματικοί αριθμοί είναι υπερπολλαπλάσιοι, (έρευνα cesnur.og). Μέσα σ' ένα χρόνο περισσότεροι από 6.000 Χριστιανοί, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχουν δολοφονηθεί από ριζοσπάστες μόνο στη Νιγηρία. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση για την περίοδο από τον Αύγουστο του 2019 έως τον Μάη του 2020 πάνω από 200 εκατ. χριστιανοί υφίστανται διώξεις. Όπως διαπιστώθηκε, η χειρότερη κατάσταση επικρατεί στη Βόρεια Κορέα, στη Σομαλία, στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, στην Ινδία και σε μια σειρά από άλλες χώρες.
* Όι Ευρωπαίοι δεν ήταν χαζοί όταν έκλειναν τα σύνορα σε όλους αυτούς που έστελνε ο Ερντογάν, μέσω Ελλάδας. Ήξεραν πολλοί καλά ότι ανάμεσα σε αυτούς ήταν και φανατικοί ισλαμιστές που καμουφλάρονταν μέσα στα γυναικόπαιδα και θα ενίσχυαν τους παλαιότερους φανατικούς ισλαμιστές των Ευρωπαϊκών χωρών.
Οι εδώ ψευτοαλληλέγγυοι πότε θα καταλάβουν περί τίνος πρόκειται. Ή μήπως το ζητούμενο γι' αυτούς είναι η δίωξη των Χριστιανών; ¨Η διαστρεβλώνουν από τώρα την πραγματικότητα για να λένε σε λίγα χρόνια ότι οι χριστιανοί έκαναν τις διώξεις, όπως και με τους διωγμούς κατά των χριστιανών από τα πρωτοχριστιανικά χρόνια που με ψεύδη το έχουν αντιστρέψει κατηγορώντας αβάσιμα και ανυπόστατα τους χριστιανούς ότι εκείνοι δίωκαν τους ειδωλολάτρες.
πηγή: ορθοδοξία news και ΚΙΒΩΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: