30 Δεκεμβρίου 2023

Ποιοί κατέστρεψαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό;

 Διαδίδουν κάποιοι ψευδώς, ότι οι χριστιανοί, δηλαδή οι προγονοί προπαππούδες και προγιαγιάδες μας, κατέστρεψαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Ας γνωρίζουν όλοι αυτοί οι ψευδολόγοι, ότι τον ελλαδικό χώρο δεν τον επιτέθηκαν ποτέ οι Ορθόδοξοι Έλληνες, αλλά τον προστάτευαν διότι τον κατοικούσαν. Αντιθέτως, τον επιτέθηκαν, τον λεηλάτησαν και τον υποδούλωσαν κατά καιρούς οι εξής: Τον 4ο αιώνα μας επιτίθενται Φράγκοι, Βησιγότθοι, Σαρμάτες, Πέρσες, Αλαμάνοι, Αλανοί, Κουάδοι, Γερμανοί, Οστρογότθοι, Ούνοι.

Τον 5ο αιώνα, Ούνοι, Βάνδαλοι, Βησιγότθοι, Σαρακηνοί, Πέρσες.
Τον 6ο αιώνα, Σλάβοι, Οστρογότθοι, Βάνδαλοι, Πέρσες, Λομβαρδοί, Άβαροι.
Τον 7ο αιώνα, Πέρσες, Άβαροι, Άραβες, Λομβαρδοί, Σλάβοι, Βούλγαροι.
Τον 8ο αιώνα, Άραβες, Βούλγαροι.
Τον 9ο αιώνα, Άραβες, Βούλγαροι, Σλάβοι, Ρώσοι.
Τον 10ο αιώνα, Άραβες, Βούλγαροι, Ρώσοι, Σέρβοι, Χάζαροι.
Τον 11ο αιώνα, Άραβες, Βούλγαροι, Σέρβοι, Χάζαροι, Ρως, Πετσενεγκοι, Νορμανδοί, Σελτζούκοι, Μαγυαροι, Ούζοι.
Τον 12ο αιώνα, Σελτζούκοι, Ούγγροι, Σέρβοι, Πετσενεγκοι, Τούρκοι, Σταυροφόροι, Ενετοί, Βούλγαροι.
Τον 13ο αιώνα, Σταυροφόροι, Βούλγαροι, Σελτζούκοι, Λατίνοι, Οθωμανοί Τούρκοι, Σέρβοι.
Τον 14ο αιώνα, Καταλανοί, Ιωαννίτες ιππότες, Οθωμανοί Τούρκοι, Σέρβοι.
Τον 15ο αιώνα, οι Οθωμανοί Τούρκοι κατέλαβαν και σκλάβωσαν την αυτοκρατορία και έτσι ησύχασαν όλοι. Τους Τούρκους από τότε δεν τους ενόχλησε και δεν τους επιτέθηκε κανένας, λες και το ζητούμενο όλων ήταν να μην έχουν οι Έλληνες πατρίδα!
Ακόμα και όταν ελευθερώθηκε η Ελλάδα, ποτέ δεν την άφησαν ήσυχη. Είναι γνωστά τα ύπουλα χτυπήματα κατά του Ελληνισμού από την Βαυαροκρατία, την φραγκεμενη Δύση, τις κατοχές καί τους διωγμούς Βουλγάρων, Τούρκων, Γερμανών, Ιταλών, την μασονοκρατια που καταδυναστεύει τη χώρα και τον Εβραϊσμό σε πολλές περιπτώσεις πίσω από όλα.
Όλους αυτούς τους αιώνες οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ήταν αυτοί που εντός των συνόρων αμύνονταν τραβώντας τα πάνδεινα από όλους αυτούς τους βαρβάρους που δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Ήταν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας. Τουλάχιστον, όσων δεν αντιχριστέψανε στην εποχή μας και δεν απαρνήθηκαν το ίδιο το αίμα τους....
Στα μουσεία πολλών χωρών της Ευρώπης βρίσκονται κλεμμένες πάρα πολλές ελληνικές αρχαιότητες και όχι στις αποθήκες του Πατριαρχείου ή των Μητροπόλεων. Εκεί να αναζητήσουν και να φροντίσουν για την επιστροφή τους οι αρχαιολάτρες και όχι να κατηγορούν τους Έλληνες Χριστιανούς.
Και αν αγαπάνε τόσο πολύ την ειδωλολατρία και το δωδεκάθεο ας φτιάξουν στην αυλή τους ένα είδωλο (δεν τους εμποδίζει κανείς) για να δούμε πόσοι θα σπεύσουν να "προσκυνήσουν " τον «θεό » Δία που έδερνε την γυναίκα του, την «θεά» Ήρα, η οποία ήταν ζηλιάρα, φθονερή, εκδικητική, με φοβερό μίσος, συγχρόνως και μοιχαλίδα αφού γέννησε τον Ήφαιστο από κρυφή σχέση με τον Κρόνο, που ο Δίας από τον θυμό του γκρέμισε τον νόθο γιο, και για να εκδικηθεί την Ήρα, έμπαινε κρυφά στα σπίτια γυναικών, τις βίαζε κάνοντας νόθα παιδιά όπως π.χ. τον Ηρακλή με την Αλκμήνη! Την «θεά» Αφροδίτη που αλληλοαπατιόντουσαν με το σύζυγό της «θεό» Άρη, και έτσι δικαιολογούσαν οι βασιλείς, αλλά και οι απλοί άνθρωποι, γυναίκες και άνδρες, τα πάθη της μοιχείας και της πορνείας, διδασκόμενοι ακόμα ότι ο «θεός» Ποσειδώνας βίασε την αδερφή του, την «θεά» Δήμητρα που την επιθυμούσε διαρκώς! Ή στους μέθυσους «θεούς » Διόνυσο και Βάκχο που έδιναν το παράδειγμα της κραιπάλης, ή στον πρώτο κλέφτη, όπως χαρακτηριζόταν ο «θεός» Ερμής, καθώς και ο «θεός» Άρης που αυτός «έφταιγε» για τους πολέμους, μπορώντας έτσι οι άρχοντες να καταστρέφουν και να σκοτώνουν, ή ο «θεός» Κρόνος που έκοψε τα γεννητικά όργανα του πατέρα του Ουρανού και έφαγε τα παιδιά του, για να μην του πάρουν την εξουσία!........

Δεν υπάρχουν σχόλια: