2 Φεβρουαρίου 2023

Γενετικά τροποποιημένα "προϊόντα"....

 Εταιρείες δισεκατομμυριούχων, στοχεύοντας να αποκτήσουν ακόμη περισσότερα χρήματα και έλεγχο της ανθρωπότητας, παρασκευάζουν υποκατάστατα τροφίμων που καλλιεργούνται στα εργαστήρια, ώστε όπως προπαγανδίζουν μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ, να μας σώσουν δήθεν από την κλιματική αλλαγή, που οι ίδιοι έχουν προκαλέσει.

Στόχος τους είναι, να αντικαταστήσουν τα ντόπια φρέσκα προϊόντα, επιδιώκοντας να χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στη διατροφή τους βαριά επεξεργασμένα, γενετικά τροποποιημένα προϊόντα που περιέχουν χημικά, παραγμένα από ζώα που αναπτύσονται με αυξητικές ορμόνες, προκαλώντας αρρώστιες και παχυσαρκία στους ανθρώπους.
Τα άτομα αυτά, δημιουργούν κρίσεις για να επιβάλλουν τα δαιμονικά σχέδιά τους, ώστε να ελέγξουν παγκοσμίως τους ανθρώπους. Με την πράσινη ατζέντα, τα lockdown για την COVID και τους πολέμους, σταμάτησε η παραγωγή πολλών προϊόντων. Σε πολλές χώρες οι κυβερνώτες διατάσσουν να μειωθεί η παραγωγή προϊόντων, να θανατώνονται ζώα για να μειωθεί και καλά η ρύπανση. Επιχειρήσεις έκλεισαν, αυξήθηκε η ανεργία και περιορίστηκε η προμήθεια πολλών τροφίμων σε όλες τις χώρες. Οι ελλείψεις αυτές επιφέρουν μεγάλες αυξήσεις τιμών, επισιτιστική κρίση για τους περισσότερους ανθρώπους και πολλά προβλήματα, ώστε να επιφέρουν την πείνα στον κόσμο.
Όλα αυτά αποσκοπούν στο να μην μπορούν να εφοδιαστούν με τα παραδοσιακά τρόφιμα τα νοικοκυριά, ώστε οι δισεκατομμυριούχοι που δημιούργησαν την δική τους βιομηχανία παραγωγής τροφίμων να προωθήσουν τα δικά τους γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, που περιέχουν σκόνες από γρύλους, σκουλήκια, μύγες, ζωύφια, εμπλουτισμένα με γλυφοσάτη και μικρόβια, τα οποία έχουν επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία, ώστε να αλλάξουν κυτταρικά τα γνωστά μας φαγητά με άλλα υποκατάστατα που μοιάζουν με κρέας, με ζάχαρη κλπ.
Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται το το Ίδρυμα Ροκφέλερ απ' όπου διαμηνύουν ότι η προκαλούμενη κρίση υγείας λόγω covid, οδηγεί σε “μια κρίση πείνας και διατροφής που αυτή η χώρα (USA) δεν έχει ξαναδεί για γενιές”.
Η οικογένεια Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί με δισεκατομμύρια τις βιομηχανίες ψεύτικων τροφίμων, που θα βλάψουν τα έντερα των ανθρώπων από την παιδική ηλικία, και θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ανάπτυξή τους.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) που ίδρυσε ο Klaus Schwab και προωθεί τη “Νέα Παγκόσμια Τάξης Πραγμάτων”, ανέλαβε την προπαγάνδα για να μην τρώμε κρέας, αλλά έντομα, ώστε να σώσουμε τον πλανήτη!
Το USAID υποστηρίζει ότι: "… οι συνεχιζόμενες επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 και οι περιφερειακές συγκρούσεις έχουν συνδυαστεί, για να σχηματίσουν μια διαφαινόμενη κρίση επισιτιστικής ασφάλειας".
Είναι πασιφανές, ότι αυτοί οι "άνθρωποι" είναι επικίνδυνοι και αδίστακτοι. Προκειμένου να κερδίσουν περισσότερα χρήματα, δεν διστάζουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: