5 Φεβρουαρίου 2022

Η φούστα και η Κοινωνία στα σχολεία....

 Εκτός σχολείου τέθηκε ο καθηγητής που πρόσβαλε μαθητή στο Μουσικό Γυμνάσιο του Ίλιον γιατί φορούσε φούστα, αντί να αισθάνονται ντροπή πρωτίστως οι γονείς του και να προσπαθήσουν μαζί με ειδικούς ώστε να συνετίσουν τον μαθητή που όφειλε να εισέρχεται στο σχολείο ευπρεπώς ενδεδυμένος, για τον απλούστατο λόγο ότι οι γονείς των υπολοίπων μαθητών δεν θέλουμε να βλέπουν τα παιδιά μας αυτό το χάλι.

Επίσης, διώκονται δάσκαλοι στην Κρήτη, επειδή άφησαν και κοινώνησαν μαθητές του σχολείου τους.
Ας γνωρίζουν όλοι αυτοί οι παρα-μορφωμένοι, ότι όποιος δεν θέλει να κοινωνάει δεν είναι Χριστιανός. Και στο συγκεκριμένο συμβάν τα παιδιά δεν πιέστηκαν από τους δασκάλους για να κοινωνήσουν. Αυθόρμητα προσήλθαν όσα ήθελαν στη Θεία Κοινωνία. Οι δάσκαλοι τα ρώτησαν ως όφειλαν εάν έχουν νηστέψει. Τι το πιο φυσιολογικό; Άλλωστε, εφόσον οι γονείς τα έστειλαν στην Εκκλησία, το αυτονόητο είναι ότι στην Εκκλησία πηγαίνεις για να εκκλησιαστείς και να κοινωνήσεις.
Ας μην φοβούνται λοιπόν όλοι αυτοί που ενώ τα κάνουν όλα μα όλα σε μια σοδομογορική κοινωνία, ανησυχούν δήθεν μόνο για την Θεία Κοινωνία. Από την Θεία Κοινωνία δεν κολλάει κανείς. Η Θεία Κοινωνία είναι ο ίδιος ο Χριστός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: