24 Αυγούστου 2021

Η γυναίκα στον χριστιανισμό....

 Τώρα που αποκαλυπτονται όσα τραβάνε καθημερινά οι γυναίκες στον ισλαμικό κόσμο, βγήκε η άλλη (Ελληνις γαρ) να κατηγορήσει τον χριστιανισμό ότι κάνει τα ίδια επειδή "η γυναίκα απαγορεύεται να πατήσει στο Άγιο Όρος".

Στο Άγιον Όρος μαντάμ τιμάται πρώτη μετά τον Θεό μια γυναίκα, η Παναγία, γι αυτό και λέγεται Περιβόλι της Παναγίας, και καθημερινά τιμώνται ένα σωρό Άγιες γυναίκες και οι μοναχοί προσεύχονται για όλες τις γυναίκες του κόσμου και για εσένα. Όπως είναι άβατο το Άγιον Ορος για τις γυναίκες, είναι άβατα για τους άνδρες και κάποια γυναικεία μοναστήρια και αυτό γίνεται για να έχουν σκληρότερη άσκηση. Εσύ μαντάμ στο σπίτι και στην κρεβατοκαμαρα σου δεν έχεις άβατο; μπαίνει ο καθένας;
Παρακάτω διαμαρτυρεσαι γιατι στον χριστιανισμό "προορισμός της γυναίκας είναι η τεκνοποίηση, και γιατί δεν μπορεί να έχει προγαμιαίες σχέσεις, γιατί οφείλει ''να φοβήται τον άνδραν'', γιατί δεν πρέπει να κάνει έκτρωση, γιατί αν είναι λεσβία θα πάει στην ''Κόλαση'' και γιατί αν έχει περίοδο δεν πρέπει να μπει στην εκκλησία".
Ο Χριστός και η Εκκλησία μαντάμ, σου λένε τι είναι σωστό να κάνεις για να σωθείς. Αν και η μάνα σου είχε τα ίδια μυαλά με εσένα και δεν τεκνοποιουσε ή δολοφονουσε τα παιδιά που έκανε σε κάθε προγαμιαια ή οποιαδήποτε σχέση ή αν ήταν λεσβια τότε δεν θα είχες έρθει εσυ στη ζωη για να λες αυτές τις ανοησίες. Η Εκκλησία την λεσβια δεν την απορρίπτει, την θέλει και την δέχεται μετανοημενη ως πραγματικη γυναίκα, που θα παντρευτεί και θα κάνει παιδάκια, οικογένεια, εγγόνια.... Δεν δέχεται αυτό που κάνει. Την ομοφυλοφιλία, την θεωρεί αμάρτημα.
Οταν η Εκκλησία λέει στην γυναίκα να φοβείται τον άνδρα, αυτό ερμηνεύεται στο να τον σέβεται και σε ένα σωρό περιπτώσεις ο Χριστός και η Εκκλησία καλούν τους άνδρες να αγαπούν τας γυναίκας αυτών. Και όταν έχει περίοδο η χριστιανη δεν της απαγορεύει κανείς να πάει στην Εκκλησία, απλά δεν μπορεί να κοινωνήσει αυτές τις ημέρες. Πηγαινε τις άλλες ημέρες και κοινωνησε αφού αυτό είναι το θέμα σου....
Μαντάμ, μην πλανάσαι, το ισλάμ δεν έχει καμία σχέση με την Ορθοδοξία. Οι Εκκλησίες μας είναι γεμάτες γυναίκες, στο ισλάμ δεν τις αφήνουν ούτε απ' έξω να κάθονται. Μην συγκρίνεις λοιπόν ανομια πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: