20 Απριλίου 2021

Παρεξηγήθηκαν οι Τούρκοι....

 Παρεξηγήθηκε ο Τσαβουσογλου, οι Τούρκοι και η "ελληνική" αντιπολίτευση για τις δηλώσεις Δένδια περί παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου από την Τουρκία, για αποστρατικοποίηση νησιών, μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη κλπ.

Και λίγα τους είπε ο Δένδιας, διότι έπρεπε να υπενθυμίσει στον Τούρκο ότι όλα τα εδάφη και τις πόλεις που κατοικούν τις έχουν κλέψει από τους Έλληνες. Τίποτα δεν είναι των Τούρκων. Όλα αρπαγμενα από τους Έλληνες. Κωνσταντινούπολη, Μικρασία, Πόντος, Καππαδοκία έως τα βάθη της Ανατολής είναι ελληνικά εδάφη από την αρχαιότητα.
Οι Τούρκοι θα έπρεπε να ντρέπονται για τα όσα έχουν κάνει στους Έλληνες. Σκλαβιες, γενοκτονίες, διωγμούς, λεηλασίες, καταστροφές....
Όσο για τους Δυτικούς (και όχι μόνο) των ίσων αποστάσεων και του "βρείτε τα μεταξύ σας" είναι οι ηθικοί αυτουργοί των όσων διέπραξαν και διαπράττουν οι Τούρκοι σε βάρος των Ελλήνων.
Τον χάρτη αυτόν, με τις Ελληνικές πόλεις σε όλη την "τουρκική" επικράτεια, πρέπει να τον έχει στην τσέπη του κάθε Έλληνας πολιτικός που συναντιέται με Τούρκους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: