20 Απριλίου 2021

Οι μισούντες τον Χριστιανισμό.

 Οι μισούντες τον χριστιανισμό (συνήθως βαπτισμένοι χριστιανοί), ας κατανοήσουν ότι το μόνο που άλλαξε από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα στους Έλληνες είναι ότι από ειδωλολάτρες που πίστευαν στον μυθικό Δία που έδερνε την εκδικητική και μοιχαλίδα Ήρα που γέννησε τον Ήφαιστο από κρυφή σχέση με τον Κρόνο, και στη «θεά» Αφροδίτη αλληλοαπατιόντουσαν με το σύζυγό της «θεό» Άρη, στον «θεό» Ποσειδώνα που βίασε την αδερφή του «θεά» Δήμητρα κι στον «θεό» Κρόνο που έκοψε τα γεννητικά όργανα του πατέρα του Ουρανού και έφαγε τα παιδιά του…., οι Έλληνες κατάλαβαν την πλάνη τους και πίστεψαν στον Χριστό. Στον Θεό της Αλήθειας, της Αγάπης, της Ειρήνης και της Σωτηρίας!

Ας κατανοήσουν ότι μετά την Ανάσταση του Χριστού, οι χριστιανοί ζούσαν εν κρυπτώ. Μόνο στους 3 πρώτους αιώνες οι χριστιανοί υπέστησαν 18 τουλάχιστον φοβερούς διωγμούς(Νέρων, Δομετιανός, Τραϊανός, Αντωνίνος, Μάρκος Αυρίλιος, Σεβήρος, Μαξιμίνος, Δέκιος, Αυρηλιανός, Διοκλητιανός, Μαξιμιανός, Γαλέριος, Μαξιμίνος, Λικίνιος, Ιουλιανός, Λέων Ίσαυρος, Κωνσταντίνος Κοπρώνυμος Θεόφιλος κ.α.)., όπου θανατώθηκαν εκατομμύρια Άγιοι Χριστιανοί Μάρτυρες που τιμώνται από τότε καθημερινά με πανηγύρεις στις χριστιανικές Εκκλησίες (Άγιοι Γεώργιος, Δημήτριος, Προκόπιος, Παντελεήμων, Βαρβάρα, Αικατερίνη, Φεβρωνία και πλήθος άλλων), των οποίων τα ονόματα φέρουν πολλοί χριστομάχοι.
Όταν από τον 4ο αιώνα αναγνωρίστηκε ο χριστιανισμός (αν και κατά περιόδους συνεχίστηκαν οι διωγμοί), η ειδωλολατρία δεν απαγορεύτηκε. Κάποιοι αυτοκράτορες (Ιουστινιανός, Θεοδόσιος) για να προστατέψουν την κοινωνία, έβγαλαν μερικά αυστηρά διατάγματα κατά των ειδολολατρών, που έμειναν στα χαρτιά, και αυτό έγινε για εκφοβισμό επειδή οι ειδωλολάτρες έκαναν οργιώδεις τελετές όπου πόρνευαν, εκπορνεύονταν, επιδίδονταν σε μαγείες και φόνευαν.
Ας κατανοήσουν οι μισούντες τους χριστιανούς, ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της βυζαντινής αυτοκρατορίας, οι Χριστιανοί ήταν αυτοί που αμυνόντουσαν στις επιδρομές που έκαναν ξανά και ξανά οι Φράγκοι, Βησιγότθοι, Σαρμάτες, Πέρσες, Αλαμάνοι, Αλανοί, Κουάδοι, Γερμανοί, Οστρογότθοι, Ούνοι. Βάνδαλοι, Σαρακηνοί, Σλάβοι, Λομβαρδοί, Άβαροι. Άραβες,, Βούλγαροι, Ρώσοι, Σέρβοι, Χάζαροι, Πετσενεγκοι, Νορμανδοί, Σελτζούκοι, Μαγυαροι, Ούζοι, Ούγγροι, Σταυροφόροι, Ενετοί, Λατίνοι, Οθωμανοί Τούρκοι, Καταλανοί, Ιωαννίτες ιππότες κ.α. Αυτοί κατακτούσαν, λεηλατούσαν και κατέστρεφαν τα πάντα και όχι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί που έχυναν το αίμα τους για να σώσουν την αυτοκρατορία. Ας πάνε Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Ουκρανία κ.α. και ας δουν ότι τα μουσεία τους είναι γεμάτα με κλεμμένα αρχαιοελληνικά έργα. Ας τα ζητήσουν από αυτούς. Πως είναι δυνατόν να κατηγορούν τους Έλληνες χριστιανούς; Δηλαδή, θέλουν να μας πουν ότι με το ένα χέρι οι Χριστιανοί πολεμούσουν όλους αυτούς που τους επιτίθονταν, και με το άλλο χέρι κατέστρεφαν τα αγάλματα του Δία;
Ας κατανοήσουν όλοι αυτοί, ότι οι Χριστιανοί υπέφεραν τα πάνδεινα μέσα στην τουρκική σκλαβιά, διότι Έλληνες ήταν όσοι παρέμεναν Χριστιανοί. Η θρησκεία ήταν αυτή που διαχώριζε τους Έλληνες από τους Τούρκους, διότι όσοι δεν ήταν Χριστιανοί, τούρκευαν.
Ας κατανοήσουν επίσης ότι οι Χριστιανοί Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάνηδες, Παπαφλέσηδες , Καραϊσκάκηδες και Μπότσαροι πολέμησαν για να ελευθερώσουν την Ελλάδα, ώστε κάποιοι αγνώμωνες πλανεμένοι σήμερα να κοκορεύονται και στην ουσία να λένε ότι οι πρόγονοι παππούδες και γιαγιάδες τους ήταν αυτοί που φταίνε για όλα.
Λίγη ντροπή…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: