9 Φεβρουαρίου 2021

Το ισλάμ διέλυσε ότι είχε διατηρηθεί από την ελληνιστική, την ρωμαϊκή και μετέπειτα βυζαντινή αυτοκρατορία.

 


Για όσους εμμένουν στο να φέρουν κι άλλους μουσουλμάνους (περί αυτού πρόκειται) στην Ελλάδα, ενδιαφέρονται για το που θα μείνουν, σε ποια μέρη της Ελλάδας θα τους εγκαταστήσουν, έχω να πω ένα: Ο Μέγας Αλέξανδρος δημιούργησε την μεγαλύτερη διεθνή κοινότητα σε όλη την παγκόσμια ιστορία. Δημιούργησε έναν κόσμο 1000 ετών σε Αίγυπτο και Συρία όπου κυριάρχησε ο ελληνισμός. Στην Ανατολία για 1650 χρόνια, καί 300 χρόνια στο Αφγανιστάν και πέραν αυτού. Ο ελληνισμός επέδρασε ακόμα και στον ιουδαϊσμό.

Ο Μ. Αλέξανδρος και οι διάδοχοί του, δημιούργησαν επί σειρά αιώνων έναν μεγαλοπρεπή πολιτισμό. Άφησαν μέρη γεμάτα μνημεία, από την Συρία μέχρι το Αφγανιστάν! Όμως, επειδή δεν είχαν θρησκευτικό φανατισμό, ούτε αυτοί, ούτε οι μετέπειτα χριστιανοί Έλληνες, ο ελληνιστικός κόσμος του Μ. Αλεξάνδρου με όπλα την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό διατηρήθηκε στα μέρη της Ασίας μέχρι που εμφανίστηκε το ισλάμ και οι Οθωμανοί που διέλυσαν τα πάντα.

Το φαντάζεστε αυτό; καθώς και το τι έχει υποστεί ο ελληνισμός στα 450 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς;

Το ισλάμ διέλυσε ολόκληρη ελληνιστική, καθώς και την μετέπειτα βυζαντινή αυτοκρατορία, και τώρα εμείς θέλουμε να τους φέρουμε στη χώρα μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια: