1 Φεβρουαρίου 2021

Μας είπαν ψέμματα......

 Μας είπαν ψέματα πριν λίγα χρόνια, ότι θα έρθουν μόνο λίγοι Σύροι πρόσφυγες πολέμου και μας κουβάλησαν οι Τούρκοι και οι ΜΚΟ δήθεν "μετανάστες" από 77 χώρες, συνεργούντων ελληνικών κυβερνήσεων και απο-κομμάτων....

Μας είπαν ψέματα ότι έρχονται οικογένειες με μικρά παιδάκια και το 70% είναι μόνοι άνδρες, κυρίως μουσουλμάνοι, ηλικίας 15-30 ετών.
Μας είπαν ψέματα ότι δεν θα μείνουν στην Ελλάδα, αλλά θα περάσουν να πάνε στην Ευρώπη και τους διασκόρπισαν σε όλη την Ελλάδα...
Μας είπαν ψέματα κάποιοι ότι είναι "αλληλέγγυοι", όμως κανένας δεν έκανε γαμπρό Αφγανό, κουμπάρο Πακιστανό, φίλο, Μαροκινό, συνεταίρο Ιρακινό....
Μας είπαν ψέματα ότι θα αποσυμφορήσουν τα νησιά και εκείνοι κάνουν νέες δομές....
Μας είπαν ψέματα ότι θα κλείσουν τά σύνορα και οι Τούρκοι στέλνουν μέρα-νύχτα μουσουλμάνους.....
Μας είπαν ψέματα ότι όλοι αυτοί που έρχονται έχουν πόλεμο στις χώρες τους και τελικά οι μόνοι που πολεμούνται εκεί είναι οι χριστιανοί.
Μας είπαν ψέματα ότι έρχονται επειδή τους βομβάρδισε κάποτε το ΝΑΤΟ και τώρα θυμήθηκαν ότι τους εκμεταλλεύθηκαν και οι αποικιοκράτες, αλλά τώρα θέλουν να πάνε στις χώρες του ΝΑΤΟ και των απικοιοκρατων.
Μας είπαν ψέματα ότι έρχονται "μετανάστες" (για να κάθονται) στην Ελλάδα, γιατί κάποτε μετανάστευαν και οι Έλληνες (για να δουλέψουν).
Μας είπαν ψέματα ότι έρχονται "πρόσφυγες" (περνώντας ένα σωρό χώρες) επειδή και οι Έλληνες Μικρασιάτες ήρθαν πρόσφυγες (διώχθηκαν όσοι δεν θανατώθηκαν από την σκλαβωμένη τουρκοκρατούμενη Ελλάδα και ήρθαν στην ελεύθερη Ελλάδα. Δεν αλλάξανε χώρα).
Μας είπαν ψέματα ότι τα χρήματα που δαπανώνται για όλους αυτούς είναι από "ξένα" κονδύλια, και μετά μαθαίνουμε ότι το 40% τουλάχιστον των εξόδων καλύπτονται από τους φόρους των πτωχευμένων Ελλήνων.
Πως λοιπόν να πιστέψεις ότι όλοι αυτοί θέλουν το καλό μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: