21 Δεκεμβρίου 2020

Δεν χώνεψαν ότι στην Ελλάδα υπάρχει Ελληνικός και Ορθόδοξος πολιτισμός.

 Για μία ακόμη φορά μας παραξένεψε η προδοτική στάση της Δύσης, που αρνήθηκε να υπερασπίσει τη σύμμαχο Ελλάδα στο θέμα των ακραίων τουρκικών προκλήσεων. Και πότε μας υποστήριξαν; Πάντα ήταν ξεκάθαρα εναντίον μας, διότι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η Ελλάδα υπάρχει, ότι δεν την εξαφάνισαν. Ότι παραμένει πατρίδα των Ελλήνων, που δεν μπόρεσαν να την φραγκεψουν, να την δυτικοποιήσουν, να την υποτάξουν στον παπισμό και να αλλάξουν την Ορθόδοξη πίστη των Ελλήνων, που άντεξαν σε όλα!

Δεν χώνεψαν ότι οι Έλληνες είχαν από την αρχαιότητα σοφία, σκέψη, πνεύμα, πολιτισμό, που με αυτά καθοδήγησαν τα πάντα, ότι με αυτά ο ελληνισμός άλωσε την ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Την έκανε ελληνορθόδοξη και με την μεταφορά της στην Κωνσταντινούπολη μεγαλούργησε. Όση προπαγάνδα και ψεύδη χρησιμοποιήσουν δεν μπορούν να αλλοιώσουν την ιστορική αλήθεια, ότι στην Ανατολή δεν υπήρξε μεσαίωνας έως το 1453, αλλά η ελληνορθόδοξη αυτοκρατορία άκμασε σε όλα, γι' αυτό και ήθελαν όλοι να την κατακτήσουν. Αντιθέτως, σκοταδισμός υπήρχε στη Δύση που κατακτήθηκε από τους τότε άξεστους και απολίτιστους Φράγκους και Γερμανούς, και νυν αδίστακτους, ψυχρούς, ύπουλους, πλεονέκτες που τα θέλουν όλα δικά τους.
Οι Δυτικοί δεν χώνεψαν ότι στην Ελλάδα υπάρχει Ελληνικός και Ορθόδοξος πολιτισμός. Ότι οι Έλληνες διαφύλαξαν την Αλήθεια του Ευαγγελίου, ότι πολλοί Έλληνες έχουν ταυτότητα για την οποία είναι υπερήφανοι, ότι δεν μπόρεσαν να χωρίσουν τον Ελληνισμό από την Ορθοδοξία, γνωρίζοντας ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία έσωσε τον Ελληνισμό!
Δεν χώνεψαν ότι ο Ελληνικός πολιτισμός και η Ορθόδοξη Θεολογία διδάσκονται σε όλο τον κόσμο και δίνουν νόημα, Αλήθεια, ωραιοποιούν την ανθρωπότητα, ότι η αρχαία Ελλάδα υπάρχει ακόμα στην ελληνική δημοκρατία, στην Εκκλησία του Χριστού, στην πατρίδα, στην οικογένεια, στην ενορία.
Δεν χώνεψαν ότι η Ελλάδα αντέχει παρά την αιώνια βαρβαρότητά τους, που την αντιμετωπίζει μόνη και αβοήθητη. Δεν χώνεψαν ότι η Ελλάδα έχει Αγίους και Ήρωες, ότι η Ελλάδα στολίζει τον κόσμο με ότι πολυτιμότερο έχει προσφέρει.
Δεν χώνεψαν ότι δεν μπόρεσαν να καταστρέψουν την Ελλάδα, τα Δυτικά κέντρα εξουσίας, συνεργούντων με εγχώριους προδότες "πολιτικούς", φέρνοντας γερμανικά πολιτικά ψευτοσυστήματα, άχρηστα κόμματα-παρατάξεις που δεν θέλουν την Ελλάδα και τον Χριστό και διαίρεσαν τον λαό. Είναι αυτοί που εκτός την ηθική κατάπτωση και την εξαθλίωση της παιδείας έφεραν σχεδιασμένα την οικονομική κατάρευση της χώρας, το ΔΝΤ, τα μνημόνια, την υπερφορολόγηση και καταλήστευση των Ελλήνων πολιτών, το ξεπούλημα της Ελλάδας, τον διαμελισμό εδαφών (Κύπρο, Μακεδονία, αμφισβητήσεις Αιγαίου, ΑΟΖ, Θράκης....), χρησιμοποιώντας μουσουλμάνους δήθεν μετανάστες που τους σκορπίζουν σε όλη την Ελλάδα, ενώ εκείνοι δεν τους θέλουν στις χώρες τους, για να αλλοιώσουν τον ελληνικό πληθυσμό και να δημιουργήσουν προβλήματα.
Δεν μας θέλουν γιατί αντέχουμε στο μίσος των "ισχυρών" που επιχειρούν μια άλλη μορφή αποικιοκρατίας (παγκοσμιοποίηση) επιδιώκοντας να κυριαρχήσουν στον κόσμο.
Τι υποστήριξη λοιπόν, και τι καλό μπορεί να περιμένει ένας λαός, που πολεμάτε και εκ των έσω, από όλη αυτή την διεθνή σπείρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: