9 Οκτωβρίου 2020

Ο ρόλος της Τουρκίας στο " μεταναστευτικό".



 Ο Αβραμόπουλος υπερηφανεύεται και ευγνωμονεί τους Τούρκους που συγκέντρωσαν στην Τουρκία πολλούς δήθεν πρόσφυγες.

Οι Τούρκοι δεν το έκαναν αυτό για την... ψυχή της μάνας τους, αλλά εσκεμμένα και οικειοθελώς μάζεψαν στη χώρα τους 4 εκατομμύρια "μετανάστες" από αφρικανικές και ασιατικές χώρες, στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνους (αν είναι τόσα εκατομμύρια, αφού με την αλήθεια οι Τούρκοι είναι μαλωμένοι), για να πάρουν πολλά λεφτά από την Ε.Ε. και έχοντας ως στόχο να τους στείλουν παράνομα στην Ευρώπη, προσδοκώντας την ισλαμοποίησή της. Αυτός είναι ο "καημός" τους.

Τους κουβάλησαν στην Τουρκία με κάθε τρόπο, με τσάμπα εισιτήρια, όχι για λόγους φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης, διότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα τους άφηναν στα χέρια των λαθρεμπόρων που τους παίρνουν κατά κεφαλήν ένα σωρό λεφτά και τους στέλνουν μέσα στην κακοκαιρία με πολλά μποφόρ βοριάδων στα ελληνικά νησιά, πνίγοντας πολλούς από αυτούς.
Σκοπός αυτών που είναι πίσω από την όλη κατάσταση, είναι να δημιουργήσουν στην Ευρώπη διαμάχες των μουσουλμάνων κατά των χριστιανών (είναι ο μόνος τρόπος να χτυπήσουν την ανεπτυγμένη Δύση), ώστε να επέμβουν μετά εκείνοι ως "ειρηνευτές" "λυτρωτικά" και να επιβάλλουν μία παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια ελεγχόμενη από αυτούς οικονομία και μία "ουδέτερη", "οικουμενική" θρησκεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: