9 Οκτωβρίου 2020

Οι Έλληνες πρόσφυγες του '22 και οι παράνομοι "μετανάστες" 77 χωρών στην Ελλάδα.

 Μερικοί αδαείς συγκρίνουν τους πρόσφυγες του μικρασιατικού και ποντιακού ελληνισμού με όσους έρχονται τα τελευταία χρόνια και εγκλωβίζονται στην Ελλάδα της κρίσης από δεκάδες χώρες, επειδή κάποιοι σχεδίασαν "εντέχνως" και υλοποιούν τον ερχομό αυτών των ανθρώπων.

Οι Έλληνες πρόσφυγες από την Μικρασία, τον Πόντο, την Καππαδοκία έφυγαν από τις αρχέγονες πατρογονικές εστίες τους, διωκόμενοι άγρια από τους Τούρκους και ήρθαν στην ελεύθερη Ελλάδα, δεν άλλαξαν χώρα. Έφυγαν από την σκλαβωμένη Ελλάδα και ήρθαν στην ελεύθερη Ελλάδα, και έφεραν πολιτισμό, παιδεία, αρχοντιά, αγάπη, Ελληνισμό, Ορθοδοξία. Ήρθαν κρατώντας τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας και όχι με τα κινητά τους.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα να ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ παράνομα μετανάστες, να τους ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ οι ΜΚΟ, με τις ευλογίες των εκάστοτε ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, και τους ύπουλους και πονηρούς σχεδιασμούς των ανθρώπων της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Πως είναι δυνατόν να ταυτιστεί με τους Μικρασιάτες, ο Αφγανός, ο Πακιστανός, ο Αλγερινός και ο Μαροκινός μουσουλμάνος, που έρχονται "επιδοτούμενοι" από τον Έβρο ή τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά στην Ελλάδα, δήθεν για να πάνε στην Ευρώπη, η οποία δεν τους θέλει;
Οι Έλληνες έχουν δείξει πολλές φορές την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους. Από το 1992-1995 φιλοξενήθηκαν στην Ελλάδα χιλιάδες παιδιά από την Σερβία λόγω του πολέμου, και μέχρι προσφάτως οι Έλληνες άνοιξαν τις αγκαλες τους σε πολλούς πρόσφυγες από τη Συρία. Όμως, αυτό το ανεξέλεγκτο με τον ερχομό χιλιάδων "μεταναστών" δεν είναι φυσιολογικό.
Ας πάψουν λοιπόν κάποιοι να κάνουν ακαιρους συγκριτισμους και μαθήματα "ανθρωπισμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: