22 Αυγούστου 2020

ΜΑΤατζή Ποιον χτυπάς;

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Ρε ΜΑΤατζή πήρες εντολές από άμυαλους πολιτικούς και αξιωματούχους να δείρεις, και σηκώνεις το χέρι σου και χτυπάς αλύπητα και βρίζεις τον Μοριανό κάτοικο που διαμαρτύρεται κόσμια μέσα στην απόγνωσή του γι’ αυτό που υφίσταται εδώ και 5 χρόνια. Χτυπάς αυτόν που σε πληρώνει για να «χτυπάς» εσύ κάθε μήνα το μισθό σου ακούραστα και χαβαλετζίδικα. Χτυπάς τον Μοριανό γιατί στο χωριό του καταφθάνουν από 80 χώρες Ασίας και Αφρικής άτομα αγνώστου ποινικού μητρώου που παραβιάζουν τα σύνορα της χώρας υπό την αδιαφορία και συνεργεία των ελληνικών κυβερνήσεων και της Ε.Ε., που γέμισαν το χωριό τους με φανατικούς ισλαμιστές που δεν σέβονται τίποτα, ούτε τις γυναίκες τους, ούτε τα παιδιά τους.

Άτομα που κάποια στιγμή ξεπερνούσαν και τις 25.000 μόνιμα εγκατεστημένους δίπλα στα σπίτια τους, μέσα στα χωράφια τους, που δεν τους άφησαν ζωντανό, τους ρήμαξαν τα δέντρα, τις αποθήκες, τα σπίτια τους. Άτομα κατευθυνόμενα που δεν έρχονται τυχαία από τις χώρες τους, με προορισμό κυρίως τη Μόρια, αλλά οι αεροπορικές εταιρίες τους κουβαλάνε τζάμπα στην Τουρκία και από εκεί τους περνάνε οι ΜΚΟ στα ελληνικά νησιά. Για φαντάσου όλη η Ασία και η Αφρική να έχει όραμα να φτάσει σ’ αυτό το χωριό της Λέσβου, δήθεν για να πάει στην Ευρώπη που δεν τους θέλει γιατί είναι επίφοβοι και τελικά να εγκλωβισθουν εδώ, στο χωριό των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων, που δεν φθάνει η συμφορά που τους βρήκε, τους κατηγορούν κιόλας όλοι αυτοί που τους άφησαν ολομόναχους, ότι πλούτισαν, και έρχεσαι τώρα εσύ ο ΜΑΤατζής να τους χτυπήσεις, αδιακρίτως αν είναι άντρας, γυναίκα, παιδί, ή ηλικιωμένος. Και τους χτυπάς για τα μάτια των λαθρομεταναστών που τους έστειλε παράνομα ο Ερντογάν, ο χειρότερος εχθρός αυτή τη στιγμή της χώρας, που δεν ξέρει τι κακό να πρωτοκάνει στην Ελλάδα. Τους χτυπάς για τα συμφέροντα των ΜΚΟ του Σόρος, που χρηματοδοτεί την όλη «επιχείρηση» ώστε να αλλοιώσει τον πληθυσμό της χώρας και να την υποτάξει στην παγκοσμιοποίηση.

Έρχεσαι τώρα εσύ ΜΑΤατζή να τους δείρεις επειδή διαμαρτύρονται στην Πρόεδρο, για την ζωή τους που καταστράφηκε. Για τα όνειρά τους που συνθλίβονται καθημερινά. Και τι ήθελες να κάνουν; Να πούν, φέρτε κι’ άλλους; Δεν σε έστειλαν ΜΑΤατζή όλα αυτά τα χρόνια για να φυλάξεις τα σπίτια και τις περιουσίες των ντόπιων ανθρώπων που λεηλαλούνται από τις ορδές φανατισμένων, ακόμα και επικίνδυνων ατόμων, σ’ έστειλαν για να τους δείρεις. Πριν τους χτυπήσεις, τους ρώτησες αν μπορούν να κυκλοφορήσουν, να πάνε στις δουλειές και στα χωράφια τους άφοβα, να κοιμηθούν ήσυχα;
Φαίνεται ότι ξεχάσατε το ξύλο που φάγατε τον Φεβρουάριο από τους Λέσβιους, που τους παρακαλάγατε να σας λυπηθούν, και πήγατε τώρα να κάνετε τους μάγκες στους λιγοστούς Μοριανούς που διαμαρτυρήθηκαν. Αύριο μεθαύριο, η πατρίδα θα καλέσει Έλληνες για να πολεμήσουν και να υπερασπιστούν τα σύνορα της χώρας, που τα αφεντικά σας άνοιξαν διάπλατα στους λαθρομετανάστες. Οι Μοριανοί που χτυπήσατε θα πάνε να πολεμήσουν γιατί είναι Έλληνες. Εσάς, θα σας κρατήσουν δήθεν για να φυλάγετε με τον φραπέ στο χέρι τους δειλούς πολιτικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: