25 Ιουλίου 2020

Η διαφορά Χριστιανών από τους μουσουλμάνους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΕρντογάν και κάθε φανατικέ Τούρκε, δες την διαφορετικότητά μας στην πίστη στον Θεό, στον πολιτισμό, σε ΟΛΑ!!!
Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν καταδεχόμαστε ποτέ να μετατρέψουμε σε Εκκλησία, ένα τζαμί, διότι για να γίνει μία Εκκλησία χρειάζεται ειδικό τελετουργικό. Δεν κλέβουμε αλλωνών πράγματα, ενώ εσείς μετατρέπετε τις Εκκλησίες σε τζαμιά, χωρίς να σέβεστε την πίστη των άλλων.....
Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στις Εκκλησίες, προτρέπονται σε προσευχή, ζητώντας την άνωθεν ειρήνη, και την σωτηρία των ψυχών τους, την ειρήνη του σύμπαντος κόσμου (που μέσα σ' αυτό, είσαστε και εσείς που μας μισείτε), δέονται για τον ιερό ναό τους και όσους προσέρχονται με πίστη, ευλάβεια και φόβο Θεού, τους άρχοντες, τον Επίσκοπο, τον κλήρο και τον λαό, τον στρατό, την πόλη, το μοναστήρι, την ευκρασία των αέρων, την αφθονία των καρπών της γης, καιρό ειρηνικό, υπέρ των πλεόντων, οδοιπορούντων, νοσούντων, καμνόντων, αιχμαλώτων και της σωτηρίας τους. Για την απαλλαγή από θλίψη, οργή, κινδύνους, και ανάγκης. Οι Χριστιανοί προτρέπονται να έχουν ταπεινό πνεύμα, αν και θλιβόμενοι, να είναι πραείς, να αγαπούν και να συγχωρούν τα πάντα, να επιδιώκουν τη δικαιοσύνη του Θεού, να είναι ελεήμονες, να μην έχουν πάθη αλλά καθαρή καρδιά, ακόμα και όταν καταδιώκονται για το δίκαιο, οι αθώοι και αγνοί που συκοφαντήθηκαν, χαιρόμενοι που υπέφεραν για τον Χριστό. Προτρέπονται σε προσευχή για την ανάπαυση των ψυχών των συνανθρώπων τους, ζητώντας συγχώρεση των αμαρτιών τους. Ζητείται η βοήθεια του Θεού και η συγχώρηση των αμαρτιών, να παρασχεθεί ότι είναι ωφέλιμο και αναγκαίο στον κόσμο για τον υπόλοιπο χρόνο και τα τέλη της ζωής, ακολουθώντας το παράδειγμα της Παναγίας και των Αγίων. Διδάσκονται το «Αγαπήσωμεν αλλήλους ίνα εν ομονοία ομολογήσωμεν…», γιατί χωρίς να αγαπάμε ο ένας τον άλλον είναι αδύνατον να αγαπήσουμε τον Θεό..... Προσεύχονται για όλους. Την πόλη, το λαό, τους πιστούς, τους πλέοντες, τους οδοιπορούντες, τους ασθενείς, τους υποφέροντες, τους αιχμαλώτους. Προσεύχονται για τη σωτηρία τους, την πνευματική καρποφορία τους. Προσεύχονται ακόμα και τους εχθρούς τους!!! Γιατί ο Χριστός είπε: «ΑΓΑΠΑΤΕ…» Να αγαπάτε τους εχθρούς σας, να δίνετε ευχές σ’ αυτούς που σας καταρώνται, να ευεργετείτε αυτούς που σας μισούν και να προσεύχεσθε για όσους σας κακομεταχειρίζονται και σας καταδιώκουν... Να αγαπάτε εξ’ όλης της καρδίας και εξ’ όλης της συνέσεως και εξ’ όλης της ψυχής και εξ’ όλης της ισχύος...
Ερντογάν, δες την μεγάλη διαφορά μας. Εσείς τι λέτε;;;; Αυτά που σας είπε ο Μωάμεθ: «ΠΟΛΕΜΑΤΕ… ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ…»...
Πολεμάτε τους ώσπου.... να υπερισχύσει η πίστη στον Αλλάχ. (Σούρα 2 ελ-Μπάκαρα, (η αγελάδα), 193).
Είναι γραμμένος ο πόλεμος για εσάς… κάτι που είναι καλό για εσάς (Σούρα 2 ελ-Μπάκαρα (η αγελάδα), 216).
Δεν είστε εσείς που τους σκοτώνετε, αλλά ο Αλλάχ τους σκότωσε (Σούρα 8, ελ-Ενφάλ 17).
Και πολεμείστε τους (σκοτώνοντάς τους) μέχρις ότου να μην υπάρχει πειρασμός και να είναι η θρησκεία του Αλλάχ η μοναδική (Σούρα 8, ελ-Ενφάλ 39).
(Πολεμάτε και) σκοτώνετε τους ειδωλολάτρες οπουδήποτε κι αν τους βρείτε (Σούρα 9 ελ-Τέβμπε 5).
Πολεμάτε τους, και ο Αλλάχ θα τους τιμωρήσει με τα χέρια σας (Σούρα 9 ελ-Τέβμπε 14-15).
Πολεμάτε αυτούς που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ… κι ούτε αναγνωρίζουν την αληθινή θρησκεία (Σούρα 9 ελ-Τέβμπε 29).
Αυτοί (δηλ. οι πιστοί Ισλαμιστές) θα πολεμήσουν για τη θρησκεία του, θα σκοτώσουν και θα σκοτωθούν (Σούρα 9 ελ-Τέβμπε 111).
Ω! Σεις που πιστέψατε! Πάρτε τις προφυλάξεις σας, και να στρατεύεσθε ομάδα-ομάδα ή όλοι μαζί (Σούρα 4 ελ-Νισά 71).
Ας πολεμούν υπέρ του Αλλάχ… όποιος πολεμά υπέρ του Αλλάχ είτε σκοτωθεί είτε νικήσει θα του δώσουμε αμέσως πλούσια αμοιβή (Σούρα 4 ελ-Νισά 74).
Και γιατί να μην πολεμήσετε υπέρ του Αλλάχ; (Σούρα 4 ελ-Νισά 75).
Εκείνοι που πίστευσαν, πολεμούν υπέρ του Αλλάχ (Σούρα 4 ελ-Νισά 76).
Πολέμα λοιπόν υπέρ του Αλλάχ… Να εξεγείρεις τους πιστούς στη μάχη (Σούρα 4 ελ-Νισά 84).
Η τιμωρία εκείνων οι οποίοι πολεμούν τον Αλλάχ και τον Απόστολό του και διαβιούν στη γη άσχημα, είναι ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ(!!!) ή ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ(!!!) ή ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ(!!!) τα χέρια και τα πόδια αντίπλευρα… (Σούρα 5 ελ-Μάϊντε 33).
Ερντογάν, δες την διαφορετικότητά μας στην πίστη στον Θεό, στον πολιτισμό, σε ΟΛΑ!!!
Βλέπεις ότι δεν είμαστε το ίδιο;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: