6 Απριλίου 2017

Τι λες ρε Μπαλαούρα, πας καλά; Τέτοιους είχαμε!

Το Άγιον Φως, που παίρνει ο Ορθόδοξος Πατριάρχης από τον Πανάγιο Τάφο του Ιησού Χριστού κάθε χρόνο το Μεγάλο Σάββατο, αποτελεί ένα διαρκές θαύμα που έρχεται να επιβεβαιώσει την Αληθινή πίστη των Ορθοδόξων Χριστιανών στον Θεό. Γεγονός που αφήνει άναυδους τους πιστούς Χριστιανούς, ακόμα και αλλόπιστους, εκτός μερικών ανόητων που εθελοτυφλούν, κολλημένοι στην κομματική βλακεία τους...

Ακόμα και οι μουσουλμάνοι φύλακες του ναού της Αναστάσεως συμμετέχουν ενεργά, όπως και η ισραηλινή αστυνομία που ελέγχει  εξονυχιστικά τον Πανάγιο Τάφο, και τον Πατριάρχη που θα μπει στο κουβούκλιο για να πάρει το Άγιο Φως. Είναι δυνατόν να άφηναν οι Εβραίοι να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αν είχαν υπόνοιες ότι κάτι είναι αντικανονικό; Αφού βλέπουν ότι την ώρα που ανάβουν τα 33 κεριά του Πατριάρχη, ανάβουν και τα καντήλια απ’ έξω, οι λαμπάδες των πιστών και το Άγιο Φως για λίγα λεφτά της ώρας δεν καίει ούτε μαλλιά, ούτε γένια!!! Βλέπουν ότι ακόμα και οι Καθολικοί και όλοι οι ετερόδοξοι περιμένουν να πάρουν από τον Ορθόδοξο Πατριάρχη το Άγιο Φως, φιλώντας μάλιστα και το χέρι του!!! Παραδεχόμενοι μ’ αυτό τον τρόπο το θαύμα!!! Βλέπουν τους Αραβόφωνες Χριστιανούς να τρέχουν με χαρά στα χωριά και τις πόλεις τους για να μεταδώσουν το θαύμα.
Αμέτοχοι σ’ αυτό το μεγαλειώδες γεγονός είναι τα ελληνικά κανάλια, που δείχνουν κάθε είδους ανοησίας, όμως για Χριστό άμα ακούνε κάνουν μεταβολή και οι εδώ άθεοι που δεν βλέπουν τα χάλια τους, αμφισβητούν οι καημένοι τα της πίστεως χωρίς να ξέρουν. Είναι όλοι αυτοί οι ανίκανοι που δεν κάνουν τίποτα σωστά, και με τις αποτυχημένες διακυβερνήσεις της χώρας έσπρωξαν τον ελληνικό λαό στη μιζέρια. Είναι εκείνοι που με οτιδήποτε καταπιάστηκαν, απογοήτευσαν τους πάντες μέσα σ’ ένα συνονθύλευμα ψεμάτων και λαθών. Που τίποτα δεν έφεραν εις πέρας και όχι μόνο κανένα πρόβλημα δεν επιλύσανε, αλλά απέτυχαν παταγωδώς σε όλα, βυθίζοντας τη χώρα στο τέλμα. Και τώρα βάλθηκαν να κάνουν οικονομία με τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα, όπως και άλλοι αποτυχημένοι πολιτικοί στο παρελθόν,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              τη στιγμή που το Φως το περιμένει το 90% των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών, οι οποίοι ως φορολογούμενοι έχουν υποστεί καταλήστευση της ζωής τους. Που είναι ο σεβασμός προς την πλειοψηφία των Χριστιανών σ’ αυτή τη χώρα, που κάποιοι από αυτούς τους ψήφισαν κιόλας; Εκεί που πρέπει να κάνουν οικονομία δεν κάνουν, αλλά καταδέχονται να αναφέρουν ως επιπλέον έξοδο την πτήση, που με επιφύλαξη αναφέρουμε ότι το κόστος της χρηματοδοτείται από ανώνυμο ιδιώτη. Που στο κάτω κάτω αν έλεγαν σε μια ισραηλινή αεροπορική εταιρεία, ή ακόμα και τούρκικη δεν θα έπαιρνε λεφτά.
Γι’ αυτό, για μπαγλαρώστε τους κάτι τέτοιους τέτοιους.
Αλλά, μάθαμε πιά. Είναι οι ημέρες που έρχονται και ο διάβολος φρενιάζει γιατί ξέρει τι είναι η ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Χριστού, οπότε κάθεται στα σβέρκα κάποιων για να κάνει πόλεμο στους χριστιανούς.

Στρατής Ανδριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: