12 Ιανουαρίου 2011

Η Μάνα Ελλάδα

του Στρατή Ανδριώτη
Κατά το παρελθόν καί για όσα χρόνια η Ελληνορθόδοξη Βυζαντινή αυτοκρατορία υπέφερε από την τουρκική σκλαβιά, ουδείς ενδιαφέρθηκε να την βοηθήσει θετικά άνευ σοβαρών υλικών ή πνευματικών λόγων καί συμφερόντων, ειδικά εκ της «ανεπτυγμένης δύσεως», η οποία ότι καλό διαθέτει το οφείλει στους θεμέλιους λίθους της Ορθοδόξου Χριστιανικής και θύραθεν της Ελληνικής σοφίας, παρότι όλα αυτά αλλοιώθηκαν οικτρά από τους υλόφρονες...


 Αντιθέτως χαιρόντουσαν «πολλοί» αυτή την μακραίωνη υποδούλωση, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι όσα χρόνια είχαν οι Έλληνες τον Πόντο, τη Μικρασία, την Κωνσταντινούπολη, την Θράκη κ.α., δημιουργώντας λαμπρότατο πολιτισμό, δεν ειρήνευσαν ΠΟΤΕ καί δέχτηκαν αμέτρητες φορές φθονερές επιδρομές από επίδοξους κατακτητές (Άραβες, Τούρκους, Φράγκους, Γότθους κ.α.), όταν όμως κατέκτησαν τα μέρη αυτά κυρίως οι Τούρκοι, κανένας δεν τους ενόχλησε, ούτε ενδιαφέρθηκε ξανά για αυτούς τους τόπους.(;;;)
Αργότερα, οι δήθεν «σύμμαχοι-φίλοι μας» κοπίασαν πολύ για να ελευθερωθεί μία όσο το δυνατόν… μικρότερη Ελλάδα, ώστε με τους μηχανισμούς που διαθέτουν τα γνωστά -εκ της Ουάσιγκτον- λόμπι των μεγιστάνων του πλούτου και τα υποχείρια όργανά τους στις διάφορες στοές, να μπορέσουν να την διαλύσουν ευκολότερα, φοβούμενοι μία μεγάλη Ελλάδα.
Έτσι λοιπόν, φρόντισαν «αυτοί» που χαράσσουν –συνήθως με αίμα- τους χάρτες των κρατών όπως τους συμφέρει, να ακρωτηριάσουν την Ελλάδα, δημιουργώντας από το πουθενά το 1913 αλβανικό κράτος, παρότι δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν, παραχωρώντας σε αυτό ιστορικές Ελληνικές πόλεις και χωριά, που τις επόμενες δεκαετίες υπέστησαν τα πάνδεινα από τις εγκληματικές πράξεις του Εμβέρ Χότζα και των συνεργατών του «ανθρωπόμορφων ομοιωμάτων», υπό την παντελή αδιαφορία των «πολιτισμένων μαφιών», δυστυχώς και των εν Ελλάδι πολιτικών (κομματόσκυλων στην πλειοψηφία τους αδιόρθωτοι μέχρι καί σήμερα)…
Το 1922, εκτοπίσθηκαν από την Μικρά Ασία και τον Πόντο μετά από 3000 χρόνια, όλοι οι Έλληνες όσοι δεν είχαν εξισλαμισθεί τους προηγούμενους αιώνες αρνούμενοι την Ορθοδοξία και γενόμενοι Τούρκοι, ξεριζώνοντάς τους από τις πατρογονικές εστίες, και οι διωγμοί αυτοί συνεχίστηκαν (1955, 1964, Κωνσταντινούπολη, Ίμβρος, Τένεδος…).
Το 1974 ακρωτηριάστηκε η Κύπρος, για να παραδοθεί στους Τούρκους το Βόρειο τμήμα του νησιού, το οποίο από τότε μαραζώνει, ενώ η Νότια Κύπρος που παρέμεινε σε Ελληνικά χέρια ευημερεί (ήταν το 2ο οικονομικό θαύμα του 20ου αι.).
Συν τοις άλλοις οι Σκοπιανοί καπηλεύονται την Ελληνική ιστορία υιοθετώντας –κλέβοντας σωστότερα- το όνομα Μακεδονία και διεκδικώντας ελληνικά εδάφη έως την Λάρισα(!!!), για να αυτοπροσδιοριστούν ως… νεοϊδρυθέν «κράτος» που συγχρόνως αυτοδιαλύεται, ενώ η Ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι αποδεδειγμένη πολυτρόπως.
Ακόμα, οι Βούλγαροι, πού ήταν Έλληνες στην συντριπτική πλειοψηφία πριν κατακτηθεί η επικράτειά τους από τους 3000 πολεμιστές του Ασπαρούχ, οι οποίοι επέβαλαν τον όποιο πολιτισμό τους, έχοντας καί αυτοί τους γνωστούς στόχους τους, με διεκδικώντας διεξόδους στο Αιγαίο κ.α.
Επίσης, γνωστές είναι οι βλέψεις όλων αυτών των «παλαιών και καινούργιων» δήθεν «φίλων/συμμάχων» οι οποίοι διεκδικούν -πάντα από την Ελλάδα και από κανέναν άλλον- το μισό Αιγαίο, την Θράκη, την Κύπρο ολόκληρη, την Ήπειρο και την Θεσσαλία, διεξόδους στο Αιγαίο, υφαλοκρηπίδες, εναέριους χώρους και ότι τους υποδεικνύουν τα μεγάλα αφεντικά, «γκριζάροντας» έτσι περιοχές που έχουν πετρέλαιο, χρυσό, φυσικό αέριο κ.α.!!!
Το πιο παράδοξο απ’ όλα αυτά είναι ότι εκείνοι που αδίκησαν κατάφωρα την Ελλάδα, κλέβοντας εδάφη της και περιορίζοντας τα σύνορά της, βλέπουν τώρα τους πολίτες θύματά τους, που μη αντέχοντας την τυραννία καί την ανέχεια, να εγκαταλείπουν τα κλεμμένα εδάφη των χωρών που τους χάρισαν ή κατέκτησαν χύνοντας πολύ αίμα και να έρχονται στη ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ αναζητώντας μία καλύτερη ζωή – κοινωνία – εργασία – ελευθερία – δημοκρατία - και γενικότερα μια καλυτέρευση του επιπέδου διαβίωσής τους.
Εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί εγκαταλείπουν τη χώρα που τους «δώρισαν» το 1913 εις βάρος της Ελλάδας και των Βορειοηπειρωτών και έρχονται στη ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ, γιατί οι άλλες «προοδευτικές χώρες», που ξέρουν μόνο να χαράσσουν σύνορα με διαβήτες και χάρακες, δεν δέχονται τους Αλβανούς και ή τους διώχνουν αφού τους ξυλοφορτώνουν (γήπεδο Τορίνο Ιταλίας), ή τους πνίγουν (Αδριατική). Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που από την αρχή δέχτηκε τους Αλβανούς και έχει δεχθεί ουκ ολίγες φορές το ευχαριστώ!
Τουλάχιστον 6.000 Τούρκοι της Βορείου Κύπρου φύγανε από το κλεμμένο ψευδοκράτος και πήγανε στην …ελεύθερη νότια Κύπρο στη ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ για να δουλέψουν εκεί με τους Έλληνες και να ζήσουν ανθρώπινα, γιατί η τουρκιά είναι ανυπόφορη!
Κάθε μέρα περνάνε εκατοντάδες λαθρομετανάστες από τα τουρκεμένα Μικρασιατικά παράλια και έρχονται στα Ελληνικά νησιά και στον Έβρο και η ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ τους διασώζει, τους περιθάλπει, τους ταΐζει, τους προστατεύει, τους δίνει δουλειές και άσυλο, για να λένε μετά «κάποιοι» ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές!!!
150.000 και πλέον μουσουλμάνοι της Θράκης παραμένουν στη Δυτική Ελληνική Θράκη, γιατί την υπόλοιπη την έκλεψαν «οι διάφοροι», τηρώντας μόνο οι Έλληνες την συμφωνία του 1923, με την οποία απολαμβάνουν οι μουσουλμάνοι της Θράκης όλες τις προϋποθέσεις για μια καλή ζωή (εκλέγουν βουλευτές, επιδοτούνται από το Ελληνικό κράτος ακόμα και τα εισιτήρια τους να πηγαίνουν δύο φορές το χρόνο για προσκύνημα στη Μέκκα, όταν κανένας Χριστιανός δεν επιδοτήθηκε ποτέ για να πάει στα Ιεροσόλυμα!!!). Που είναι άραγε οι 300.000 Έλληνες που συμφωνήθηκε να παραμείνουν στην Κωνσταντινούπολη, στην Ίμβρο και στην Τένεδο; Εκδιώχθηκαν ή θανατώθηκαν από του Τούρκους, επιτρέποντας να παραμένουν σήμερα 2000 ψυχές Ελλήνων για να δείχνουν οι «απέναντι» μπαγαπόντες ότι σέβονται τις συνθήκες που παραβιάζουν πριν στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών τους, που και αυτών των ολιγάριθμων εναπομεινάντων την παρουσία δεν την θέλουν διότι θυμίζουν στην Τουρκία τον λαό που έκλεψαν για να έχουν σήμερα «χώρα», πιστεύοντας στην πλάνη ότι τους την δώρισε ο… Αλλάχ.
Φυσικά από τα παραπάνω, διαφαίνεται ότι είναι θύματα διαφόρων «εξουσιών», όλοι οι ταλαιπωρημένοι αυτοί άνθρωποι, που η Ελληνικότητα πολλών από αυτούς είναι ιστορικά και επιστημονικά αποδεδειγμένη. Γίνεται επίσης, κατανοητό ότι οι διάφοροι μηχανισμοί που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, καραδοκούν για να δημιουργούν κρίσιμες και προβληματικές καταστάσεις σε καίρια σημεία της γης όπου υπάρχει πετρέλαιο, ουράνιο, χρυσό κ.λ.π. που αποφέρουν χρήμα και τέτοιες γεωγραφικές θέσεις υπάρχουν και στην Ελλάδα γι αυτό καί απειλείται παντοειδώς. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι η Ελλάδα πριν λίγα χρόνια είχε συμπαγή εθνική ομοιογένεια που άγγιζε το 100% (μοναδικό ποσοστό στον κόσμο, αρκεί να αναλογισθεί κανείς ότι π.χ. η Τουρκία απαρτίζεται από 72 εθνότητες). Αυτή η ελληνικότητά μας, δεν ταίριαζε στην παγκοσμιοποίηση, γι αυτό προσπαθούν με την έλευση αλλοεθνών να την αλλοιώσουν!
Ο Θεός να μας φυλάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: