30 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί φοβήθηκαν τις δηλώσεις του Πειραιώς Σεραφείμ;

του Στρατή Ανδριώτη
Πραγματικά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ που δεν φοβήθηκε να εκφράσει θαρραλέα τη γνώμη του για τους Εβραίους Σιωνιστές, λέγοντας την αλήθεια που εσκεμμένα αποσιωπάται ή αγνοείται από τα ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ε., που εν πολλοίς είναι όργανα σχεδιασμών των φανατικών Εβραίων ηγετών, οι οποίοι έχουν τους τρόπους και τις μεθόδους για να διεισδύουν σε κάθε καίριο τομέα της οποιασδήποτε χώρας, κυβερνώντας, διοικώντας καί εκμεταλλευόμενοι κυρίως την οικονομία. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να επιφέρουν την παγκοσμιοποίηση, δηλ. μια παγκόσμια διακυβέρνηση όλων των λαών της υφηλίου, η οποία αποδεδειγμένα εξυπηρετεί τα σύμφωνα με το Ταλμούδ σχέδιά τους, και είναι δική τους μεθόδευση και διεργασία η όλη υπόθεση...


 Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, εκτός του ότι είπε τη γνώμη του, εκφράζοντας ελεύθερα και άφοβα τις μεγάλες αλήθειες που πολλοί γνωρίζουν και ελάχιστοι τολμούν να ξεστομίσουν, έδωσε ένα γερό μάθημα σε όλους όσους πολιτεύονται ή δημοσιογραφούν σ’ αυτή τη χώρα και που τελικά δεν γνωρίζουν τίποτα για τα αίτια της δημιουργίας των μεγάλων προβλημάτων που μαστίζουν ολόκληρη την ανθρωπότητα ή εσκεμμένα τα παρασιωπούν αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη. Διότι κάποιοι ενώ ομιλούν και γράφουν καθημερινά για τέτοιου είδους θέματα, αναζητώντας δήθεν τα αίτια της κρίσης, στην πραγματικότητα είναι βαθιά νυχτωμένοι και δεν κατανοούν ούτε καν τα στοιχειώδη για ότι τεκταίνεται στο παγκόσμιο στερέωμα, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη με τις άσχετες, πλανεμένες και πολύ άστοχες και ανεύθυνες γνώμες.
Η όλη κατάσταση είναι δείγμα του τι εξυπηρετούν και για ποιους εργάζονται οι εγκάθετοι και τα όργανα ενός παγκόσμιου βρωμερού συστήματος που λυμαίνεται τους λαούς. Το γεγονός ότι κάποιοι πολιτικοί, κανάλια, δημοσιογραφίσκοι κ.λ.π. βγαίνουν για να υπερασπισθούν τους Σιωνιστές, κατηγορώντας τον Μητροπολίτη επειδή είπε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, δείχνει το πόσο τους πονάει όταν αποκαλύπτονται τα βρωμοσχέδιά τους, τα οποία έχουν καταστρέψει την ανθρωπότητα. Διότι είναι βέβαιο ότι πίσω από όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο είναι παρόντες οι υπαίτιοι Εβραίοι ηγέτες, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον απλοϊκό εβραϊκό λαό, ο οποίος έχει ευεργετηθεί και προστατευθεί πλειστάκις από τους Έλληνες Χριστιανούς. Αντιθέτως, είναι γνωστό τοις πάσι, το τι έχει υποστεί ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία από τις ανά τους αιώνες μυστικές, δόλιες και ύπουλα επινοημένες ραδιουργίες των Εβραίων Σιωνιστών που συναντάμε πίσω από κάθε μεγάλη συμφορά τους Γένους μας.
Απορίας άξιον είναι το γιατί όταν καθυβρίζεται συνεχώς και συκοφαντείται η Ορθόδοξη Εκκλησία, δεν βγαίνουν να διαμαρτυρηθούν όλοι αυτοί οι γραικύλοι και καθ’ όλα τους εξωμότες, που τώρα ωρυόμενοι υπερασπίζουν τις ηγεσίες των Εβραίων. Τέλος, ας μην παραβλεφθεί ότι οι διαμαρτυρόμενοι για τις αλήθειες που ξεστόμισε ο Πειραιώς Σεραφείμ, ανήκουν οι περισσότεροι σε μασονικές στοές, συμμετείχαν στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ κ.λ.π. οι οποίες ως γνωστόν εργάζονται πυρετωδώς υπηρετώντας τους στόχους των Εβραίων Σιωνιστών.
Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Δεν υπάρχουν σχόλια: