29 Ιουλίου 2010

Ο ρόλος των Εβραίων στην Ρωσική επανάσταση

του Αρχιμ. Χαράλαμπου Βασιλόπουλου
Δεν είναι μόνον η Μασονία, η οποία συνετέλεσε στην αποδιοργάνωση στην καταστροφή της Χριστιανικής Ρωσίας και στην επικράτηση του άθεου Μπολσεβικισμού. Είναι και οι πάτρωνές τους, οι Σιωνιστές. Οι Εβραίοι της Ρωσίας δεν αρνούνται, ότι εκείνοι ήσαν οι υπεύθυνοι, οι αυτουργοί της επαναστάσεως των κομμουνιστών του 1917. Σέ εφημερίδα του Χάρκωφ, ο Ισραηλίτης Μ. Kohen, τον Απρίλιο του 1919 έγραφε:...«… η μεγάλη ρωσική κοινωνική επανάσταση υπήρξε έργο των Ιουδαίων και αυτοί, όχι μόνον κατηύθυναν την υπόθεση, αλλά και ελαβαν στα χέρια τους το ζήτημα των Σοβιέτ. Δυνάμεθα να είμεθα ήσυχοι εμείς οι Ιουδαίοι, εφ' όσον η υπέρτατη διεύθυνση του ερυθρού στρατού θα είναι στα χέρια του Λεοντ. Τρότσκι».
Αποδεικνύεται όμως και από τα πράγματα, ότι η Ρωσική επανάστασης ήταν έργο των Εβραίων και των μασόνων. Ο Κάρολος Μαρξ, ιδρυτής του Κομμουνισμού, ήταν Γερμανοεβραίος. Ο Λένιν ήταν γιος Εβραίας και Μασόνος 33ου βαθμού. Ο Κερένσκυ, όστις χρησίμευσε ως γέφυρα μεταξύ της δημοκρατικής Δούμας και του αιματηρού Κομμουνισμού, ήταν Ισραηλίτης.
Το "Συμβούλιο των λαϊκών επιτρόπων της πρώτης κομμουνιστικής Κυβερνήσεως της Ρωσίας είχε 22 μέλη. Εξ αυτών οι δεκαεπτά (17) ήταν Εβραίοι και τρεις μόνον ήσαν Ρώσοι! 'Εξ άλλου, από τους 554 διοικητικούς εκπροσώπους της μετεπαναστατικής Ρωσίας οι 30 μόνον ήταν Ρώσοι, ενώ οι 447 ήταν Εβραίοι!!
Οι αριθμοί αυτοί λένε πολλά, για τον σκοτεινό ρόλο της Εβραιομασονίας για την εξαφάνιση των Κρατών και δη των Χριστιανικών. Έτσι, λοιπόν, εκμηδενίστηκε η Ορθόδοξος Ρωσική Αυτοκρατορία, η οποία αναχαίτιζε το κακό. Κτυπήθηκε και η Ορθόδοξος Ρωσική Εκκλησία, αφού προηγουμένως διεβρώθη με την συκοφαντική προπαγάνδα των Σιωνιστών το Κράτος και η Εκκλησία. Βγήκε, λοιπόν, από τη μέση. Έπαψε να είναι εμπόδιο στην πορεία και την εξέλιξη του Σιωνιστικοϋ Οικουμενισμού.
Σήμερα (1972) όμως, φαίνεται, ότι χρησιμοποιούν άλλη μέθοδο για την εξαφάνιση των Κρατών. Διότι η μέθοδος των επαναστάσεων δεν είναι πάντοτε αποτελεσματική. Απόδειξη, ότι στην Ρωσία επεκράτησε μεν η επανάσταση και είχαν τέτοια πλειοψηφία στην μετεπαναστατική Κυβέρνηση, εν τούτοις η επανάσταση δεν συνετέλεσε στην επιτυχία των κοσμοκρατορικών ονείρων των. Τουναντίον μάλιστα εκεί σήμερον κτυπιούνται πολύ. Πουθενά αλλού δεν διώκονται τόσο πολύ οι Μασόνοι και οι Εβραίοι, όσο στην κομμουνιστική Ρωσία.
Δια τούτο άλλαξαν, φαίνεται, μέθοδο για να κατορθώσουν να αφανίσουν τα Κράτη. Πετούν νέα συνθήματα Ενότητας των Κρατών (Ενωμένη Ευρώπη, Πανευρώπη, Κοινή Αγορά, Κοινό Νόμισμα). Με αυτόν τον τρόπον καταλύουν αυτομάτως τα σύνορα, και την εθνική συνοχή εκάστου έθνους, την εθνική του συνείδηση και σιγά-σιγά την ενότητα της Πατρίδος. Και όλα αυτά, για να γίνουν οι λαοί εύκολος λεία των και να ευρεθούν μια ημέρα επικεφαλής αυτοί.
Ας τα προσέξουν αυτά οι υπεύθυνοι ηγέτες των εθνών…
ΣΧΟΛΙΟ: Τάδε έφη ο μακαριστός Αρχιμ. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος εν έτει 1972, καθώς και άλλοι πολλοί Πατέρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, οι οποίοι ανέκαθεν ήταν οι μόνοι που απεκάλυπταν τις δόλιες και ραδιούργες δολοπλοκίες των επίδοξων κοσμοκρατόρων. Για το σημερινό κατάντημα των Εθνών και το που οδηγούμαστε, η Ορθόδοξος Εκκλησία φωνάζει χρόνια τώρα. Γι’ αυτό και ήταν πάντα στόχος βρώμικης προπαγάνδας τα μοναστήρια, οι Ιερείς, οι Χριστιανοί, ακόμα και ο Χριστός
σ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: