4 Μαΐου 2010

«Θέλουν παγκόσμια κυβέρνηση»



του Μπομπ Τσάπμαν – Διεθνή αναλυτή και αρχισυντάκτη του International Forecaster
«…Η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως αποδιοπομπαίος τράγος. Όλοι (άλλες 50 χώρες) θα επανακάμψουν στο νόμισμά τους και θα κάνουν αμέσως υποτίμηση. Αυτό θα γίνει, αλλά θα ακολουθηθεί από μια ύφεση που θα διαρκέσει πολύ, και μάλλον, αν διαβάζετε ιστορία, θα δείτε ότι θα γίνει κι άλλος (παγκόσμιος) πόλεμος για να αποσπάσει την προσοχή των λαών, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Το πιο ελκυστικό θύμα, λόγω της προπαγάνδας που γίνεται, είναι φυσικά, το Ιράν. Αν εμπλακεί σε πόλεμο το Ιράν με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, σίγουρα θα εμπλακούν η Ρωσία και η Κίνα. Και θα γίνει χαμός.
Πρόσφατα η Ε.Ε. πέρασε αυθαίρετα ένα Σύνταγμα το οποίο ουδείς επιθυμούσε. Είναι μια προσπάθεια σχηματισμού παγκόσμιας κυβέρνησης. Ο λόγος που γίνονται αυτά και χρησιμοποιείται η Ελλάδα ως αποδιοπομπαίος τράγος ή εξιλαστήριο θύμα των κρατικών χρεών είναι, προκειμένου να γίνει η σύσκεψη, όπου όλοι θα κάνουν υποτίμηση και θα επανακάμψουν στο νόμισμά τους. Όταν γίνει αυτό, θα προκύψει ύφεση από την υποτίμηση και ο κόσμος όλος ανά τον πλανήτη θα γονατίσει οικονομικά. Στόχος όλων των διεθνιστών είναι να γίνει μια παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτό επιδιώκουν. Γι’ αυτό τα βιώνουμε όλ’ αυτά. Αυτά τα πράγματα προσχεδιάζονται πολλά χρόνια πριν γίνουν.
Πως μπορεί να ενημερώνεται ο κόσμος; Να ενημερώνεται γι’ αυτά τα άτομα και γιατί κάνουν ότι κάνουν στα κέντρα εξουσίας πίσω απ’ τις κυβερνήσεις. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, θέλουν παγκόσμια κυβέρνηση. Ρωτήστε τον, θα σας το πει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: