3 Οκτωβρίου 2009

Ποιοί μας κυβερνούν;

Διανύοντας μία κρίσιμη εποχή, παρατηρούμε ότι ολοένα και περισσότερο πληθαίνουν γύρω από τη χώρα μας διάφορες προκλητικές καταστάσεις, που σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα πολλαπλά εσωτερικά προβλήματα, μοιάζουν με έναν κλοιό που περισφίγγει ανυπόφορα την ίδια τη ζωή μας. Αυτή τη στιγμή, όσον αφορά την Ελλάδα, συμβαίνει κάτι το ανεξήγητα παράλογο, μιας και όλοι οι γείτονές μας καθοδηγούνται παρασκηνιακά για να διεκδικούν εδάφη, δικαιώματα και οτιδήποτε άλλο συντελεί στην αποδυνάμωση της χώρας μας, την στιγμή που καμία άλλη χώρα δεν αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις. Και όλα αυτά συμβαίνουν με δεδομένο ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που απειλούνται από επίδοξα μέλη της, υποχρεώνοντας την χώρα μας να δαπανά δυσβάσταχτα ποσά για την διαφύλαξή τους, ενώ ταυτόχρονα πιέζεται από τους εταίρους της για να βελτιώσει τα νούμερα της οικονομίας της!
Είναι ξεκάθαρο ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η πολιτική της Αμερικής, που εξυπηρετεί συμφέροντα εταιριών της, ελεγχόμενων από τους Εβραίους Σιωνιστές, έχοντας ως «ηγεμόνα» στην περιοχή των Βαλκανίων τον Εβραίο Τζώρτζ Σόρος, ο οποίος κυριολεκτικά «λύνει και δένει». Μια πολιτική που εκφράζεται μέσω των συμφερόντων διαφόρων ανωνύμων εταιρειών, που ανήκουν σε επώνυμους μεγιστάνες της πλουτοκρατίας, που πολλοί εξ’ αυτών είναι μέλη κυβερνήσεων και επιδιώκουν να «κατοχυρώσουν» υπό τον έλεγχό τους, τις περιοχές που διαθέτουν πλούσιο υπέδαφος! Με τη μορφή εταιριών και ομίλων παζαρεύονται υπογείως οι επενδύσεις για την εξόρυξη ορυκτών, χωρίς να δημοσιεύονται τέτοιου είδους θέματα, αφού οι δημοσιογράφοι ως επί το πλείστον ασχολούνται με τα τετριμμένα! Για να εκπληρωθούν οι στόχοι τους, επιδιώκουν πρωταρχικά να δημιουργούν προβλήματα (εθνικά, μειονοτικά, μεταναστευτικά, οικονομικά κ.α.), ώστε κάθε περιοχή που τους ενδιαφέρει να μην ανήκει σε καμία χώρα αλλά να είναι διεκδικήσιμη μέχρι που να μεσολαβήσουν «ειρηνικά» εκείνοι οι ισχυροί και να την καταστήσουν δική τους μέσω των «δικών» τους οργάνων που υποστηρίζουν διπλωματικά.
Σχετικά με τη χώρα μας, τα αίτια όλων των προκλήσεων και των διεκδικήσεων από τους γείτονες, αφορούν το γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχει πετρέλαιο (Αιγαίο και Ιόνιο) και πολύτιμα ορυκτά! Ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο κοιτάσματα ουρανίου, βρίσκεται στο νομό Καβάλας (όρος Σύμβολο), που η αξία του εκτιμάται σε δισεκατομμύρια Ευρώ!!! Επίσης, υπάρχουν στη Βόρεια Ελλάδα πολλά κοιτάσματα πολύτιμων, σπάνιων, ή και ανύπαρκτων στην Ευρώπη μετάλλων, τα οποία είναι χρήσιμα για την κατασκευή δορυφόρων και πυραυλικών συστημάτων. Σπουδαιότατα χαρακτηρίζονται και τα δύο κοιτάσματα χρυσού στη Θράκη, καθώς και της Κασσάνδρας, που θεωρούνται από τα αποδοτικότερα στον κόσμο! Η Ελλάδα είναι ήδη χαρτογραφημένη από Αμερικάνους και Γερμανούς επιστήμονες, διότι υπάρχει το ενδιαφέρον κυρίως από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων αυτών, με σκοπό την ανάπτυξη (για πάρτι τους) της πυρηνικής βιομηχανίας. Αν και διαθέτουν ενεργειακά αποθέματα, ψάχνουν και καπελώνουν με μια ιμπεριαλιστική και πονηρά αρπακτική νοοτροπία, τις πηγές άλλων πιο αδύναμων χωρών, ώστε να έχουν το πάνω χέρι και να μην εξαντλούν δική τους ενέργεια. Η Ελλάδα υποκύπτοντας στις πιέσεις των Αμερικάνων είναι «εν κρυπτώ» δεσμευμένη από το 1976 να μην εξορύξει ειδικά το ουράνιο, για να μην αποκτήσει πλούτο και σηκώσει κεφάλι! Διότι είναι προτιμότερο να υπάρχει ως κράτος σαν ένας καταχρεωμένος πελάτης των «μεγάλων» που θα την κάνουν ότι θέλουν ανά πάσα στιγμή.
Οι κρίσεις των εθνικών μας θεμάτων, οι παραβιάσεις και οι κατά καιρούς εντάσεις με τους Τούρκους, αποσκοπούν στα πετρελαϊκά συμφέροντα και στην κατοχύρωση γεωγραφικών θέσεων σε εταιρίες που «παίζουν» πίσω από τις μεθοδεύσεις αυτές και που έντεχνα προωθούν οι αδρά αμειβόμενοι πολιτικοί, που είναι προσεκτικά επιλεγμένοι και τοποθετημένοι σε καίριες θέσεις, ώστε να ρυθμίζουν τις καταστάσεις τοιουτοτρόπως! Απόρροια όλων αυτών είναι οι κατευθυντήριες γραμμές προς την Τουρκία για να ξεσηκώνει τους μουσουλμάνους της Θράκης για αυτονόμηση και μετέπειτα ενσωμάτωση στη «μητέρα πατρίδα», καθώς και για το μοίρασμα του Αιγαίου. «Γραμμή» προς του ψευτομακεδόνες σκοπιανούς ώστε να διεκδικούν το όνομα «Μακεδονία» με περαιτέρω νοτιότερες βλέψεις! Ξεσηκώνοντας επίσης τους Αλβανούς με το ανύπαρκτο θέμα των Τσάμηδων ώστε να δημιουργηθούν γκρίζες ζώνες παράλληλα στο Ιόνιο. Στόχος όλων αυτών των μεθοδεύσεων είναι η εκμετάλλευση των εδαφών αυτών από τις «εταιρίες» των γνωστών λόμπι που κυβερνούν τον κόσμο.
Απορίας άξιον είναι το γιατί οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας δεν δρουν διπλωματικά (όταν οι «γείτονες» το πράττουν), ώστε να εκμεταλλευτούν αυτό τον ορυκτό πλούτο προς όφελος της χώρας μας, αλλά αντ’ αυτού ζητιανεύουν τους ξένους για δάνεια, υπερχρεώνοντας την Ελλάδα και καταφεύγοντας σε μια διαρκή άνευ αποτελέσματος ανυπόφορα βαριά φορολόγηση των πολιτών της, μέχρι σημείου εξουδενώσεως. Με το πλούσιο υπέδαφός της, η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι από τα πλουσιότερα κράτη στον κόσμο, αντί να σερνόμαστε πίσω από τον κάθε Αλμούνια, και οι διάφοροι νεογενίτσαροι της χώρας μας να κομματικοποιούν το λαό, διαιρώντας και διχάζοντάς τον για το τίποτα (διαίρει και βασίλευε), ώστε να τον έχουν υποχείριό τους οι «άνθρωποι» της παγκοσμιοποίησης.
Στρατής Ανδριώτης
ΠΡΟΤΡΟΠΗ: Οποιαδήποτε πολιτική ηγεσία μας κυβερνήσει, ή αντιπολιτευθεί τους κυβερνώντες, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν τίποτα στην ζωή μας, εάν δεν φροντίσουμε να γίνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αν όχι όλοι, έστω ένας ικανός αριθμός πολιτών καθώς και πολιτευτών. Διότι, ούτε ο καπιταλισμός, ούτε ο σοσιαλισμός, ούτε ο κομμουνισμός ή τα υπόλοιπα συναφή, δεν μπορούν να φτιάξουν τις κοινωνίες, γιατί απλούστατα απέτυχαν παταγωδώς όπου δοκίμασαν να εξουσιάσουν ανθρώπους. Αποδεδειγμένα η μόνη σίγουρη οδός για να γίνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι το να κάνουμε τρόπο ζωής το Ευαγγέλιο και τη διδασκαλία του Χριστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: