21 Αυγούστου 2009

Μειονότητες

Το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι είναι μια «αμερικανική επινόηση» που εποπτεύει την Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, ώστε να διαφυλαχθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων, καθώς και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, χωρίς όμως να υπολογίζεται η ιστορία, ο πολιτισμός καί η εθνολογική δομή των χωρών όπου καταφεύγουν νομίμως ή παρανόμως πολλοί εξαθλιωμένοι κυρίως συνάνθρωποί μας, που περιέργως τα αίτια των μετακινήσεών τους είναι η πολιτική της Αμερικής (βλ. Σιωνισμό), η οποία αναμιγνύεται στις υποθέσεις κάθε κράτους με σκοπό να δημιουργηθούν οι καταστάσεις που ευνοούν την επιχειρούμενη παγκόσμια τάξη, σύμφωνη με τις επιδιώξεις των κοσμοκρατόρων. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες το Παρατηρητήριο αυτό, θεωρείτε στρατηγικός βραχίονας του State Department! Στην περιοχή μας, ως τοποθετημένος ηγήτορας και υποστηρικτής αυτών των σχεδίων, είναι ο Εβραίος George Soros μετά της συνοδείας του, που αναμειγνύονται σε πολλές υποθέσεις που επιλεκτικά ιεραρχούνται με στόχο να δημιουργήσουν προβλήματα και αποδιοργάνωση στα κράτη που τους «ενδιαφέρουν» και δυσκολεύονται να καθυποτάξουν!
Σχετικά με την Ελλάδα, παρατηρείται μια άκρως βρόμικη προπαγάνδα από τους «Αμερικάνους» και τους δολίως αναμεμειγμένους με αυτούς. Όλοι οι εμπλεκόμενοι που «φιλοτιμήθηκαν» να… προστατεύσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, ασχολούμενοι επιμόνως με τις Ορθόδοξες χώρες (κυρίως Ελλάδα, Ρωσία, Σερβία), μιλάνε πλέον για σκέτη Μακεδονία όταν αναφέρονται για τα Σκόπια, για τουρκική μειονότητα στην Θράκη, σε αντίθεση με τις συνθήκες που ξεκαθαρίζουν ότι πρόκειται για Έλληνες πολίτες μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, ανακαλύπτοντας μάλιστα ότι καταπιέζονται, ενώ «κλείνουν» τα μάτια για τα εγκλήματα των Τούρκων κατά των Κούρδων που τους «βάπτισαν» τρομοκράτες, κόπτονται δήθεν για τους τσιγγάνους στην Ελλάδα, ενώ ταυτοχρόνως αδιαφορούν για τις σφαγές που γίνονται σε άλλες χώρες.
Συνεργούς στην ανθελληνική προπαγάνδα οι ως άνω εχθροί της χώρας μας, έχουν διάφορους «ομοεθνείς» εξωμότες που ζούν στην πατρίδα μας, απ’ την οποία απολαμβάνουν τα μέγιστα, αλλά δεν διστάζουν να υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση και με παρανοϊκό τρόπο να προσποιούνται ότι είναι π.χ. αριστεροί! Τέτοιου είδους «νεογενίτσαροι» προβάλλονται συχνά από τις εφημερίδες και την τηλεόραση, ζητώντας επίμονα να κτισθούν πολλά τζαμιά στην Αθήνα, αδιαφορώντας όμως για τις Εκκλησίες που γκρεμίζονται στην Κύπρο, στο Κόσσοβο, ή για ότι τραβάνε οι άνθρωποι του Πατριαρχείου από τους «λεγάμενους». Επίσης, διάφοροι προσποιούμενοι «έλληνες» πολιτικοί που αναρριχήθηκαν σε καίρια πόστα έχοντας αναλάβει να εκτελέσουν «ειδικές αποστολές», κόπτονται για την περίφημη πολυπολιτισμικότητα με πρότυπο π.χ. τον… Λίβανο, που αφού τον ξεπάτωσαν με τους εμφυλίους, είναι πλέον ακίνδυνος για το Ισραήλ που μόνο εκείνο επιτρέπεται να διατηρεί ακέραιη την γλώσσα, την θρησκεία, το όποιο «πολιτισμό» του, χωρίς κανένας να τους επιβάλλει αλλαγές!
Η επιχειρούμενη προσπάθεια ανακατώματος των λαών, αποβλέπει δήθεν στην ειρήνευση, γι’ αυτό εξετάζουν ιστορικά γεγονότα με σκοπό να τα διορθώσουν-αλλοιώσουν ώστε να φέρουν την… ομαλοποίηση των σχέσεων των λαών, όμως επιδίωξή τους είναι να αλλάξουν και εν συνεχεία να καταργήσουν την ιστορία τους ή τουλάχιστον να την ξαναγράψουν όπως τους βολεύει ώστε να μην σημαίνει τίποτα! Είναι γνωστό το τι έγινε στον Πόντο, στην Σμύρνη το ’22, στην Κύπρο το ’74 κ.ο.κ. Πρόσφατα προσπάθησαν με το σχέδιο Ανάν να αποτελειώσουν την Κύπρο. Τα Έθνη θεωρούνται εμπόδιο στην ιδέα της παγκοσμιοποιήσεως. Προσφάτως στην Ρωσία, συνελήφθησαν Βρετανοί διπλωμάτες-πράκτορες του χρηματοδοτούμενου από την βρετανική πρεσβεία Παρατηρητηρίου, να υποκλέπτουν πληροφορίες. Για να διαλύσουν την Σερβία, το ΝΑΤΟ ισοπέδωσε με τους βομβαρδισμούς όλη την χώρα, με το πρόσχημα ότι ο Μιλόσεβιτς ήταν «δικτάτορας», αφού προπαγάνδιζαν κατά του Σερβικού λαού για να δικαιολογήσουν τις αποτρόπαιες και εγκληματικές επεμβάσεις τους, ενώ παρουσίαζαν τους εποίκους στο Κόσσοβο ως «αγίους»! Παρέδωσαν τον Οτσαλάν στην Τουρκία, δικαιολογώντας την πράξη αυτή σύμφωνα με τα «ωμά» πιστεύω τους. Για να επιβάλλουν την τάξη στο Αφγανιστάν, επινόησαν ως αφορμή τον τρομοκράτη Μπιν Λάντεν, δηλ. ένα «δικό» τους παιδί. Για να επέμβουν στο Ιράκ, βρήκαν πρόσχημα ότι έπρεπε να αντικατασταθεί ο Σαντάμ με κάποιον «δικό» τους, εξουδετερώνοντας ότι θεωρείτο απειλή για το Ισραήλ.
Σήμερα, τα φερέφωνα της Νέας Τάξης στην Ελλάδα, προπαγανδίζουν συνεχώς υπέρ των μεταναστών, δημιουργούν εθνικά ζητήματα (σκοπιανό, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο, Τσαμουριά κ.α.), οι πολυεθνικές προελαύνουν, ισοπεδώνοντας συστηματικά αξίες, προσπαθώντας να διαλύσουν την ιστορική μας χώρα που υπήρξε η κοιτίδα του πολιτισμού, ώστε να διευκολυνθεί η εγκαθίδρυση της παγκοσμιοποίησης. Ας σημειωθεί ότι κανείς δεν έχει κάτι προσωπικό με τους εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας που έρχονται καθημερινά παράνομα ή νόμιμα στην χώρα μας. Αντιθέτως βοηθούνται από το κράτος και τον κόσμο, αφού η σίτιση και η διαμονή τους είναι πολυδάπανες. Επειδή όμως, είναι γνωστό εδώ και χρόνια το ποιοι «παίζουν» πίσω από αυτούς τους αξιολύπητους μετανάστες, και τι επιδιώκουν, γι’ αυτό παρατηρείται μία επιφυλακτικότητα. Γι’ αυτό και υπάρχει η ανησυχία στους Έλληνες πολίτες, που βλέπουν ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην… Ελλάδα. Οι μεταναστεύοντες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Κουρδιστάν κατευθύνονται ΔΥΤΙΚΑ με προορισμό την Ελλάδα. Οι πρόσφυγες από την Σομαλία προορίζονται ΒΟΡΕΙΑ με στόχο την Ελλάδα. Οι διαφεύγοντες από Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία κλπ, προσανατολίζονται ΝΟΤΙΑ προς Ελλάδα. Δεικνύετε έτσι ότι η χώρα μας είναι ο «επιθυμητός» τόπος, αν και όλοι αυτοί περνάνε από χώρες ή γειτνιάζουν με κράτη που μπορούν να διακινηθούν και να διαμένουν ευκολότερα. Αναρωτήθηκε κανείς αν η Ελλάδα μπορεί να θρέψει τόσους μετανάστες ή αν τους χρειάζεται, την στιγμή που πολύ πιο αναπτυγμένες χώρες έχουν θέσει όρια στο πόσους ξένους χρειάζονται.
Τέλος, ποιος μπορεί να πεί με ακρίβεια ποιος θα είναι ο ηγεμόνας σ’ αυτή την επιχειρούμενη παγκοσμιοποίηση. Διότι οι Εβραίοι που φαίνονται να έχουν το πάνω χέρι στην όλη υπόθεση, αφού ελέγχουν τα 9/10 της παγκόσμιας οικονομίας και ότι συνεπάγεται εξ’ αυτής, έχουν δείξει επανειλημμένα ότι ενώ απαιτούν από τους άλλους λαούς να σέβονται τα σύμβολα και τα πιστεύω τους, απεναντίας περιφρονούν οτιδήποτε θεωρούν ξένο. Επί παραδείγματι, ενώ έχουν γεμίσει όλο τον κόσμο με το σύμβολό τους που είναι ο αριθμός 666, κυρίως καμουφλαρισμένο πίσω από το γραμμωτό σύστημα-σφράγισμα που φέρουν όλα τα προϊόντα, καθώς και τις μαύρες ταινίες, ή και πολλά συστήματα πο
υ φέρουν αυτό τον κωδικό, οι Εβραίοι όμως δεν δέχονται ούτε κατά διάνοια τα σύμβολα των άλλων λαών. Π.χ. τον σταυρό που είναι σύμβολο του Χριστιανισμού δεν τον θέλουν να τον βλέπουν σε καμία περίπτωση. Ακόμα και στην Αριθμητική που ο σταυρός είναι το σύμβολο της προσθέσεως (+), τον έχουν αντικαταστήσει στο Ισραήλ με ένα ανάποδο Τ.
Αυτοί λοιπόν που απαιτούν και καλά να σεβασθούμε τα δικαιώματα των μεταναστών που ήδη σεβόμαστε, διότι ο Ελληνικός λαός ήταν πάντα φιλάνθρωπος και δεν χρειάζεται «αυτοί» που έκαναν και κάνουν εγκλήματα σε όλο τον κόσμο να κάνουν μαθήματα ανθρωπιάς, καθώς και εκείνοι που επέλεξαν να έρθουν στην χώρα μας, οφείλουν να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να αλλάξει η Ελλάδα την ιστορία, τα σύνορά της που είναι κατοχυρωμένα με νόμιμες συνθήκες αν και τις αφαιρέθηκαν πολλά εδάφη της, ή να αλλάξει την θρησκεία, τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής. Εκείνοι που έρχονται ως πολίτες σε αυτή χώρα, οφείλουν να σεβαστούν τον ήδη υπάρχων μακραίωνο πολιτισμό και αν δεν τους αρέσει να επιλέξουν οποιαδήποτε άλλη χώρα της αρεσκείας τους.
Στρατής Ανδριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: