5 Ιουλίου 2009

Νέα Εποχή


Εκείνος που αντιστρατεύεται απόλυτα και ολοκληρωτικά το νόμο και το σχέδιο του Θεού, είναι ως γνωστόν ο διάβολος. Προκειμένου να παρασύρει και να αλώσει την ανθρωπότητα, εκτός του πλήθους των πανουργιών και των μεθοδεύσεων που χρησιμοποιεί, αναδύει από τον τάφο τους και συγκεντρώνει όλες τις ειδωλολατρίες και τις πλάνες του παρελθόντος, προσπαθώντας να γοητεύσει και να συγκινήσει την ανθρωπότητα και τη νεολαία. Πρόκειται για την πανθρησκεία που λέγεται «Νέα Εποχή», την πλέον σκοτεινή και σατανική δύναμη που ονομάζεται «θρησκεία του σατανά».
Αρχές και ρίζες της «Νέας Εποχής», εντοπίζονται στη μυστηριακή θρησκεία της «Θεοσοφίας», που είναι θεματοφύλακας όλων των αρχαίων ειδωλολατρικών μυστηρίων, με κοσμοθεωρία και ηθική τον Ιουδαϊσμό και τον Βουδισμό. Είναι πανθεϊστική και αναμιγνύει τη Μυθολογία, το Γνωστικισμό και τη Μαγεία. Αποδέχεται τον Πνευματισμό, ενώ όλα τα στελέχη της είναι μέντιουμ. Αποτελείται από μια σύνθεση ανατολικών θρησκειών και αρχαίων μυστηριακών διδασκαλιών και πλανών. Ενός συνδυασμού γνωστικισμού και πνευματισμού, βασισμένου σε εσωτερικές μυστικές διδασκαλίες, μεταβιβαζόμενες από δαιμονικές οντότητες καθώς και σε διάφορους τύπους αποκρυφισμού, δηλαδή αστρολογίας, ανθρωποσοφίας, αριθμοσοφίας, παραψυχολογίας, θρησκείες Κ, λευκή και μαύρη μαγεία, νέο-σατανισμό, υπνωτισμό, αγνωστικισμό, γιόγκα, πανθεϊσμό, μετενσάρκωση κ.α. εκατοντάδες ομάδες, που οδηγούν δήθεν στη νιρβάνα (σωτηρία, τελείωση του ανθρώπου!!!) και τη διάλυση του προσώπου μέσα στον απρόσωπο θεο-φύση, που στην πραγματικότητα φέρνει την υποταγή των ανθρώπων στον…προσωπικότατο σατανά! Κατά την τρίτη χρονολογικά προεδρία της Θεοσοφικής εταιρείας (1880-1949) ετέθησαν τα θεμέλια και τα σχέδια επικράτησης της «Νέας Εποχής» σε…πνευματική επικοινωνία με τον «διδάσκαλο της σοφίας» της λευκής στοάς, τον Θιβετιανό Κούλ, που έλαβε δαιμονικά μηνύματα, τα οποία καταγράφηκαν σε βιβλία (καταστατικό) και αποτέλεσαν την σατανικά εμπνευσμένη πανθρησκεία.
Η «Νέα Εποχή», είναι μια κίνηση δυναμικού ρεύματος που αυξάνει συνεχώς αποκτώντας εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον πλανήτη. Είναι μια νέα κοσμοθεωρία, ένας νέος τρόπος ζωής, με νέες συνήθειες, νέες πρακτικές, ένα καινούργιο πλαίσιο αντιλήψεων για την οικονομία, την πολιτική, την υγεία, την τεχνολογία, τη θρησκεία κ.λ.π. Η «Νέα Εποχή» κατασκευάζει τα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας με τις δικές της σατανικές δυνάμεις και ακολούθως καυτηριάζει τα σοβαρά προβλήματα της ανθρωπότητας (ειρήνης, οικονομίας, υγείας, πείνας, εγκληματικότητας, περιβάλλοντος κ.α. δημιουργώντας την πεποίθηση ότι η ανθρωπότητα μπορεί να βγει από την κρίση και τα αδιέξοδά της, χωρίς πολέμους και ότι θα προοδεύσει περιμένοντας κάποιο…νέο σωτήρα (αντίχριστος).
Οι τρεις κύριοι στόχοι της «Νέας Εποχής» είναι:
Μια Παγκόσμια τάξη (παγκοσμιοποίηση),
Μια Παγκόσμια κυβέρνηση (εβραιοκρατία),
Μια Παγκόσμια θρησκεία (λατρεία στο σατανά).
Η κίνηση αυτή είναι αντιχριστιανική και αντίχριστη! Με τίποτα δεν μπορεί να δεχθεί ότι Μοναδικός Σωτήρας της ανθρωπότητας είναι ο Λυτρωτής μας Ιησούς Χριστός. Η «Νέα Εποχή», είναι ένα διαβολικό κατασκεύασμα και παρουσιάζεται με ένα πλήθος προσώπων και κοινοτήτων. Είναι ένα τεράστιο δίχτυ που ενώνει εκατοντάδες ομάδες και κινήσεις εκατομμυρίων ατόμων. Είναι ένα σύνδρομο που εισχωρεί παντού και απειλεί τα άτομα, την κοινωνία, τον πολιτισμό. Προσπαθεί να αγγίξει με κάθε τρόπο τα πάντα. Ασχολείται με ότι ψυχαγωγεί τη νέα γενιά, επηρεάζοντας και αλλοιώνοντας το φρόνημα, τις πεποιθήσεις, τον προσανατολισμό και τις αξίες των λαών και των νέων, απομακρύνοντάς τους απ’ τον Θεό με κατεύθυνση το διάβολο! Προωθεί μεταξύ άλλων, ένα παγκόσμιο σύστημα πιστωτικών καρτών, μια παγκόσμια εξουσία τροφοδοσίας, ελέγχου και προμήθειας τροφίμων σ’ όλο τον κόσμο, έναν παγκόσμιο φόρο με την εγκατάσταση νέου οικονομικού συστήματος, την εκτόπιση δια νόμου των υπαρχουσών θρησκειών και των θρησκευτικών συμβόλων, τη μύηση των μαζών στην αφιέρωση στο σατανά κ.α.
Στην κατεύθυνση του σατανισμού κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να επηρεάσουν και στη συνέχεια να οδηγήσουν τα παιδιά και τους νέους, χρησιμοποιώντας ένα πλήθος από μέσα, όπως θεάματα τηλεόρασης και εκδόσεις περιοδικών γεμάτες από δράκουλες, βρικόλακες, μάγους με υπερφυσικές δυνάμεις και ήρωες με τη μορφή διαβόλων. Χρησιμοποιούν επίσης, τη μουσική, ειδικά την rock και την heavy metal, τις κινηματογραφικές ταινίες, τις παραγωγές βιντεοταινιών, τα βιβλία τρόμου κ.λ.π.
Όλα αυτά κάτω από τον έλεγχο του σατανισμού, για να γίνει η ζωή όλων σατανική!

Στρατής Ανδριώτης
Πηγές: 1. «Κοινωνία unisex», Κ. Παπαδημητρακόπουλος. Εκδ. «Φωτοδότες»
2. «Σατανισμός και νεολαία. Ο κίνδυνος που εξαπλώνεται».Γερ. Ζαμπέλης. Εκδ. «Φωτοδότες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: