17 Οκτωβρίου 2020

Η αγάπη της μάνας!!!

 


Ένα δεκαεξάχρονο αγόρι έφυγε στο εξωτερικό για σχολικές διακοπές. Όταν επέστρεψε, η μητέρα του τον περίμενε στο αεροδρόμιο. Και επειδή της έλειψε τόσο πολύ όταν τον είδε τον αγκάλιασε και τον έσπρωξε δυνατά στο στήθος της. Το αγόρι θύμωσε με αυτό και είπε ότι δεν ήταν πια παιδί και ντρεπόταν για τους φίλους του. Λέγοντας αυτό, πόνεσε η καρδιά της μητέρας της που νόμιζε ότι δεν την αγαπούσε. Μετά από έξι χρόνια, το αγόρι χρειάστηκε να ταξιδέψει ξανά στο εξωτερικό και παρόλο που ήταν ήδη 21 ετών, η μητέρα του τον συνόδευσε ξανά στο αεροδρόμιο. Αλλά αυτή τη φορά δεν τον αγκάλιασε, αλλά γύρισε και με δάκρυα στα μάτια είπε, ′′ Αντίο, γιε μου, πρόσεχε τον εαυτό σου!"

Όταν το αγόρι επέστρεψε, η μητέρα του δεν τον περίμενε. Γυρίζοντας σπίτι, βρήκε ένα βάζο λουλουδιών στο τραπέζι και ένα γράμμα της μητέρας του προς αυτήν. Η περιέργεια τον έκανε να διαβάσει αμέσως το γράμμα και μόλις το τελείωσε, έπεσε στα γόνατα κλαίγοντας.
Το γράμμα έγραφε :" Γιε μου, όταν επέστρεψες πριν από 6 χρόνια, υπήρχαν χαρούμενα δάκρυα στα μάτια και σε αγκαλιασα σφιχτά. Τώρα που διαβάζεις αυτό το γράμμα, δεν θα είμαι πια ανάμεσα στους ζωντανούς. Είχα καρκίνο. Όταν έφυγες την τελευταία φορά, δεν σε αγκάλιασα... αλλά γύρισα για να μην σε ντροπιάσω μπροστά στους άλλους. Αλλά έκλαψα πολύ γιατί ήξερα ότι ήταν η τελευταία φορά που σε είδα. Σε αγαπώ πολύ και θα σε προσέχω από τον ουρανό. Με πολύ αγάπη... ΜΑΜΑ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: