25 Σεπτεμβρίου 2019

κ. Στρατηγέ σοβαρέψου......

Την ώρα που η Λέσβος πλήττεται από το μεταναστευτικό μείζων θέμα και τα τόσα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η χώρα, βγήκε και ο Στρατηγός Λέσβου να κάνει παρατηρήσεις στον ψάλτη για το "νίκας τοις βασιλεύσι".
Στρατηγέ ασχολησου με τα στρατιωτικά καθήκοντα σου, τη διαφύλαξη των συνόρων, τη σωστή και άρτια εκπαίδευση του στρατού, την τόνωση και ανύψωση του πατριωτικού φρονήματος των στρατευσιμων και μην καταπιάνεσαι με τα εκκλησιαστικά γιατί μυρίζεις ασχετιλα και αθεϊλα. Το τι θα ψάλλει η εκκλησία είναι καθορισμένο από τους Αγίους, τη επιστασία του Αγίου Πνεύματος. Το απολυτίκιο του Σταυρού ψάλλεται κατ' αυτόν τον τρόπο για πολλούς αιώνες, δεν θα το αλλάξετε τώρα εσείς οι αλιβανιστοι. Όταν εύχεται η Εκκλησία για τους βασιλείς, εννοεί όσους έχουν την ηγεμονία της χώρας, να έχουν νίκες κατά των πολεμιων, να σώζει ο Θεός τον λαό Του και να τους φυλάει με το πολίτευμα του Σταυρού. Αν δεν θες εσύ αυτές τις ευχές και νομίζεις ότι από μόνος σου είσαι κάτι, απατάσαι λόγω εγωισμού οικτρά...


Ασχολήσου με την άοπλη εισβολή χιλιάδων μεταναστών από δεκάδες χώρες (ξέρεις πόσοι Τούρκοι πράκτορες και τζιχαντιστές έχουν περάσει ανάμεσα σε αυτούς και κατασκοπεύουν η δολιοφθορουν κατά της χώρας;). Δες τις κατά νύχτα και ημέρα παραβιάσεις, απειλές και διεκδικήσεις των Τούρκων κ.α. Φρόντισε να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστειται την εδαφική ακεραιότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και άσε τις βλακώδεις ανοησίες.
Πραγματικά ανησυχώ και αμφιβάλλω για το τι μπορεί να ελπίζει και να προσδοκά ένα στράτευμα και ένας λαός από ανθρώπους με τέτοια νοοτροπία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΈΧΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΌΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ "ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΚΟΙ" ΚΑΙ "ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ" ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ(ΈΣΤΩ ΣΙΩΠΗΛΗ)!!!... ΠΧ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

Unknown είπε...

Η γνώμη μου είναι ότι δεν έπρεπε η Εκκλησία, όταν τέθηκε το θέμα αυτό από κομματικούς προσκλολημμένους, να ενδώσει. Έπρεπε να εξηγήσει σε όσους δήθεν σκανδαλιζόντουσαν, ότι τότε που γράφηκε το τροπάριο υπήρχαν βασιλιάδες αυτοκράτορες. Δεν εννοεί το τροπάριο τον Βασιλιά Κωνσταντίνο επί παραδείγματι. Και να μην δώσει δικαιώματα η Εκκλησία να ανακατεύονται στα του οίκου της κομματοσκυλάκια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑ ΌΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ "ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΗ" ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΖΗΛΩΤΕΣ" ΙΕΡΕΙΣ(ΈΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΑΡ)!...
ΕΠΙΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΈΧΩ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ, ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΈΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ!("ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ" ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΩΝΥΜΙΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΕΠΙΘΕΤΟ)! ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΛΛΗ, "ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ(ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΌΠΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΕΚΤΟΙ)!...