29 Οκτωβρίου 2020

Οι σημερινοί ΗΡΩΕΣ!

 Πριν 80 χρόνια, 100.000 παληκάρια Ελληνόπουλα, κατατρόπωσαν 560.000 Ιταλούς που επιτέθηκαν στη χώρα μας και άφοβα τα έβαλαν με γενναιότητα με 4 χώρες (Ιταλία, Αλβανία, Βουλγαρία και την υπερδύναμη Γερμανία), προκαλώντας τον παγκόσμιο θαυμασμό για τον ηρωισμό τους. Όλοι παραληρούσαν για το έπος των ηρώων Ελλήνων!

Καί σήμερα βλέπει κανείς με λύπη να έχει η χώρα 100.000 ναρκομανείς, χιλιάδες αναρχομηδενιστές, αντιεξουσιαστές, οπαδούς ομάδων και κομμάτων που φαγωνονται αναμεταξύ τους, οκνηρους νέους, με απαξιωτικά ενδιαφέροντα, που τα βρίσκουν όλα έτοιμα και βαριουνται τη ζωή....
Κι' όμως στον αντίποδα, υπάρχουν νέα παιδιά οάσεις, που μπορούν να αγαπήσουν τη ζωή, παντρεύονται, κάνουν παιδάκια, δουλεύουν ακόμα και εκμεταλλευόμενοι από απάνθρωπους, φορολογούμενοι, χαρατσωμενοι από ένα άσπλαχνο, άθλιο κράτος πουλημένων πολιτικών. Δυσκολεύονται πολύ, αλλά παλεύουν αβοήθητοι, προσπαθούν, ελπίζουν, γιατί αγαπούν τη ζωή, τη γυναίκα τους, τα παιδάκια τους. Αγαπούν την ένδοξη χώρα που γεννήθηκαν και νιώθουν υπερήφανοι που σαν την πατρίδα τους την Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη όμοια στον κόσμο που να έχει προσφέρει τόσα πολλά στην αχάριστη ανθρωπότητα. Πιστεύουν στον Αληθινό Θεό, τον Χριστό που τον αγαπούν και τον έχουν στην καρδιά τους. Πορεύονται στη ζωή έντιμα, με αγάπη για όλους και για όλα. Ζουν με ήθος!
Δεν επιτρέπουν στην κάθε μηδέν "θεωρία", στο κάθε 0-0 των γηπέδων, στο κάθε μηδενικό της κοινωνίας να τους χαλάσει τα όνειρα και τη ζωή. Λένε ΟΧΙ στην απαξίωση της ζωής, στα αμαρτωλά πάθη και επιζητούν το ΑΝΘΩΠΙΝΟ, το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ, την ΑΛΗΘΙΝΉ ΖΩΉ!!!
Αυτά τα νέα παιδιά, είναι οι σημερινοί ΗΡΩΕΣ της Ελλάδας μας!!!
Στρατής Ανδριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: