28 Ιανουαρίου 2020

Ο Σταυρός που σηκώνουμε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ρίν σού Θεός τόν Σταυρό ιερό πηδάλιο πού σηκώνεις, τόν κοίταξε μέ τά πάνσοφα μάτια Του. Τόν εξέτασε μέ τή θεία λογική Του. Τόν μέ τήν δικαιοσύνη Του. Τόν θέρμανε στή γεμάτη αγάπη καρδιά Του. Τόν ζύγισε καλά μέ τά στοργικά Του χέρια, μήν τυχόν καί πέσει μπορείς νά Καί τό θάρρος Τόν ευλόγησε καί τόν στούς Μπορείς νά τόν Κράτησέ κι τόν στήν Ανάσταση."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ-ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ!:

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ(ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΛΟΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΈΧΕΙ ΠΧ ΑΠΑΧΘΕΙ ΩΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ Ή ΣΚΛΑΒΟΣ ΣΑΔΙΣΤΩΝ, ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΤΛ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ" ΚΑΙ "ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ";;;!!!...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ "ΑΠΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ", ΌΠΩΣ ΠΧ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, "ΚΑΚΟΤΥΧΙΑ" ΚΤΛ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ!...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ δεν είναι δυνατόν να μιλήσει κανείς σ' ένα παιδί για Σταυρό που επέτρεψε ο Θεός, διότι δεν καταλαβαίνει και ο Θεός δεν επιτρέπει σταυρούς επειδή είναι αυστηρός ή κακός. Εφόσον όμως έχει κάποιος πρόσβαση σε μια τέτοια κατάσταση δεν μιλάει στο παιδί, αλλά καταγγέλει την εγκληματική αυτή κατάσταση για να σώσει το παιδί. Δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Ο Θεός είναι φιλάνθρωπος, δημιούργησε τον κόσμο καλώς λίαν. Δεν φταίει για την αμαρτωλότητά μας, η οποία είναι επιλογή δική μας. Έχουμε το αυτεξούσιο και τη δυνατότητα να κατανοήσουμε τι πρέπει να πράττουμε... Δεν νομίζω ότι θέλει το κακό του καθενός. Θέλει τη σωτηρία μας. Δεν είναι αρεστό να υποφέρει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, ειδικά τα μικρά παιδιά, όμως εφόσον ο Θεός, ο Δημιουργός μας, που επιτρέπει και ανέχεται κάποια πράγματα, ας προσευχόμαστε, ας είμαστε κοντά Του.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ, Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΌΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Ο "ΈΞΩ ΑΠΟ ΔΩ"(Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΆΝΟΙΞΕ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ), ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΌΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ(ΣΕ ΆΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΈΔΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ "ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ" ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ), ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΌΛΟΙ "ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ" ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ, "ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΟΝΕΩΝ" ΕΙΝΑΙ, ΌΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!... ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ", ΌΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ!... ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΟΙΒΑΛΛΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ" ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.