6 Φεβρουαρίου 2020

Ἡ ὀργάνωση τοῦ ἰσλαμο-ἐποικισμοῦ τῆς χώρας


Μεταφέρουν εποίκους στην ενδοχώρα και παραμυθιάζουν τους Έλληνες ότι τους φέρνουν μόνο για πέντε μήνες.
Δείτε την αλήθεια.Δηλώνουν όλοι Σύριοι, έχουν γεννηθεί όλοι 1η Ιανουαρίου. Μετά την άφιξη σε ένα μήνα περνάνε από επιτροπή (εδώ πέρασαν τον Νοέμβριο 2019).
Παίρνουν έγγραφο κατάταξης στην λίστα προς απονομή ασύλου το οποίο τους παραπέμπει για συνέντευξη, κρίσης αν δικαιούνται άσυλο το 2022, δηλαδή σε τρία χρόνια.
Τι σημαίνουν αυτά;...
Για τα επόμενα τρία χρόνια ο κάθε ένας "φιλοξενούμενος" θα απολαμβάνει: Σπίτι δωρεάν, τροφή δωρεάν, ρεύμα - νερό δωρεάν, επίδομα 500 ευρώ ο καθένας για την διασκέδασή του. Επίσης υγειονομική περίθαλψη δωρεάν, σχολείο δωρεάν.
Τελικά πάνω στην γη δημιουργήθηκε η γη της επαγγελίας ή ο παράδεισος αν θέλετε για όλους τους μουσουλμάνους!
Είναι η Ελλάδα "μας"!
Ποιο είναι το σχέδιο;
Είναι σπάνιο να δούμε στον δρόμο μη κυοφορούσα μουσουλμάνα. Στα επόμενα τρία χρόνια, σχεδόν όλοι θα έχουν δηλώσει την γέννηση κάποιου παιδιού που η Ελληνική πολιτεία θα έχει πολιτογραφήσει ως Έλληνα.
Όταν μετά τρία χρόνια "εξεταστεί" η αίτηση ασύλου, όλοι θα δηλώσουν, παιδί γεννημένο στην Ελλάδα. Τότε θα αποκτήσουν το επιθυμητό να παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα και όχι στην Ευρώπη, που εμείς κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ότι θέλουν να πάνε.
Επίσης είναι γνωστό ότι στο Ισλάμ απαγορεύεται η έκτρωση, ενώ για τους Έλληνες επιδοτείται. Πρόσφατα η κυβέρνηση απαγόρευσε αφίσα στο μετρό της Αθήνας που ενημέρωνε για το τι σημαίνει μια έκτρωση.
Στην Ελλάδα πλέον απαγορεύεται και η ενημέρωση, που μπορεί να αντιστρατεύεται τα σχέδια της Νέας Τάξης.
Ο εξισλαμισμός της χώρας λοιπόν συνεχίζεται με σχέδιο και προοπτική!

http://ealoellas.blogspot.com/2020/01/blog-post_23.html?m=

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΓΧΕΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ(ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΟΥ "ΠΛΗΣΙΟΝ") ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΩΔΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΌΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΝΩ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ "ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ" ΌΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ(ΈΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΙΑ), ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΌΛΩΝ ΣΕ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΒΙΑΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΤΛ!... ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ, ΈΔΕΙΧΝΑΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΕΡΙΕΘΑΛΠΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΟΥΣΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ(ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ Ή ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ)!... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΧ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΟ, ΦΙΛΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΕΞ/ΛΕΩΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΑΚΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩ)!... ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ" ΙΕΡΑΡΧΕΣ(ΌΠΩ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ, Ο ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ Ή Ο ΊΔΙΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ) ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΦΙΛΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!... (ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΤΑ!...) ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΌΠΩΣ ΤΟΛΜΑΓΕ Ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο "ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ" ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ!!...