24 Οκτωβρίου 2019

Το "μεταναστευτικό" είναι μείζων πρόβλημα για την Ελλάδα....

Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι λεγόμενοι "μετανάστες" από 80 περίπου χώρες Αφρικής και Ασίας πηγαίνουν όλως τυχαίως στην Τουρκία.
Εκεί αρχικά τους χρησιμοποιεί ο Ερντογάν ως μέσον εκβιασμού για να ζητά και να παίρνει χρήματα από τη Δύση, χωρίς να ενοχλείτε και να διαμαρτύρεται κανείς. Έτσι συμπτωματικά...

Κατόπιν ο Τούρκος τους στέλνει παράνομα στην Ελλάδα, ώστε να αλλοιωθεί πληθυσμιακά, διακινδυνεύοντας τη ζωή ακόμα και μικρών παιδιών, υπό την αισχροκερδή εκμετάλλευση των δουλεμπόρων (χωρίς να αντιδρά κανείς) και την καθοδήγηση των καλά χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ, οι οποίοι κατευθύνουν από τα ελληνικά νησιά την όλη επιχείρηση, με την υποστήριξη και διευκόλυνση της FRODEX, και τη συνεργασία των ελληνικών "καταδιωκτικών" αρχών, καθώς και την ανοχή των κυβερνήσεων, οι οποίες αναλαμβάνουν το μοίρασμα των "μεταναστών" σε όλη την Ελλάδα, μιας και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει τα σύνορα και δεν τους θέλουν, διότι γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουμε εμείς. Ότι ανάμεσα στους "μετανάστες" υπάρχουν πολλά άτομα, από μουσουλμανικές χώρες, οι οποίοι δεν πάνε μόνο για να κάθονται και να παίρνουν επιδόματα όπως πάνε οι άλλοι, αλλά τους στέλνουν για να χτυπήσουν την αναπτυγμένη Δύση. Όχι με πόλεμο όπως χτύπησαν τη Σερβία, τη Συρία κ.α., ούτε οικονομικά όπως χτύπησαν την Ελλάδα κ.α. Διότι η Δύση δεν χτυπιέται με πόλεμο, ούτε οικονομικά. Ήθελαν να την χτυπήσουν με το ισλάμ. Με τρομοκρατικές επιθέσεις και βιαιότητες, αλλά βιάστηκαν χτυπώντας στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στη Γερμανία και τους πήραν είδηση.
Απομένει να πάψουμε και εμείς να πιστεύουμε ότι όλα όσα γίνονται είναι "συμπτώσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: