14 Οκτωβρίου 2019

Οι πρόσφυγες του '22 έφυγαν από την σκλαβωμένη Ελλάδα και ήρθαν στην ελεύθερη Ελλάδα!!!

Μερικοί αδαείς συγκρίνουν τους πρόσφυγες του μικρασιατικού και ποντιακού ελληνισμού με όσους έρχονται τα τελευταία χρόνια και εγκλωβίζονται στην Ελλάδα της κρίσης, από δεκάδες χώρες,  ξεγελασμένοι ότι θα πάνε στην Ευρώπη, επειδή κάποιοι σχεδίασαν "εντέχνως" και υλοποιούν το όλο θέμα.
Οι Έλληνες πρόσφυγες από την Μικρασία, τον Πόντο, την Καππαδοκία έφυγαν από τις αρχέγονες πατρογονικές εστίες τους, διωκόμενοι άγρια από τους Τούρκους και ήρθαν στην ελεύθερη Ελλάδα, δεν άλλαξαν χώρα. Έφυγαν από την σκλαβωμένη Ελλάδα και ήρθαν στην ελεύθερη Ελλάδα, και έφεραν πολιτισμό, παιδεία, αρχοντιά, αγάπη, Ελληνισμό, Ορθοδοξία. Δεν είναι το ίδιο πράγμα να ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ παράνομα μετανάστες, να τους ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΚΟ, με τις ευλογίες των εκάστοτε ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, και τους ύπουλους και πονηρούς σχεδιασμούς των ανθρώπων της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Πως είναι δυνατόν να ταυτιστεί με τους Μικρασιάτες, ο Αλγερινός και ο Μαροκινός μουσουλμάνος, που φεύγουν από τη Β.Δ. Αφρική "επιδοτούμενοι" για να περάσουν από τον Έβρο ή τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά στην Ελλάδα, δήθεν για να πάει στην Ευρώπη, η οποία δεν τους θέλει;

σ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: