5 Απριλίου 2016

Γονείς φυλάξετε τα παιδιά σας!!!

Τελικά τι άνθρωποι(;) είναι όλοι τούτοι, που δεν σέβονται ούτε τα μικρά παιδιά; Αν παρακολουθήσει κανείς, έστω και περιστασιακά, τα παιδικά προγράμματα κινούμενων σχεδίων και τα θεάματα που προβάλλουν στην TV, στα DVD και γενικότερα στις οθόνες, φρίττει κυριολεκτικά, αφού διαπιστώνει ότι στην πλειονότητά τους, αναφέρονται με μια αρρωστημένη εμμονή σε μαγείες, μαγικά, ξωτικά, στοιχειά, τέρατα, διαβολόφατσες  και ότι άλλο μπορούν να επινοήσουν δαιμονόπληκτα μυαλά, λες και δεν υπάρχει τίποτα άλλο ενδιαφέρον, σημαντικό και πραγματικά ψυχαγωγικό και διδακτικό για να προβληθεί, ώστε να ωφεληθούν τα παιδάκια. Διεστραμμένα άτομα που εμμένουν στο ότι τα παιδιά πρέπει να "ψυχαγωγούνται" βλέποντας και ακούοντας ψευτοϊστορίες, όπου όλα λύνονται με τη μαγεία! Περνώντας έτσι στις αθώες ψυχές τους, ότι πιο απεχθές μπορεί να φαντασθεί κανείς, πιστοποιώντας ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει...

Παιδικά προγράμματα που παράγονται από συγκεκριμένες ελεγχόμενες εταιρίες κολοσσούς, που εξυπηρετούν σκοπούς της Νέας Εποχής και της νέας τάξης πραγμάτων, με θεάματα που σκοπό έχουν να προβάλλουν ότι αμαρτωλό υπάρχει. Την ομοφυλοφιλία, την πορνεία, την εγκληματικότητα, τις κλεψιές, τη βία καί οτιδήποτε ξένο, αλλόκοτο και πρόστυχο.
Κατόπιν αναρωτιούνται όλοι για το κατάντημα της κοινωνίας και των ανθρώπων, βλέποντας ακόμα και τα ίδια τα παιδιά τους να κατρακυλούν στην ανηθικότητα, ολισθαίνοντας σε απεχθή ενδιαφέροντα  και απορριπτέους τρόπους ζωής.
Τι σχέση μπορούν να έχουν όλες αυτές οι κακοήθειες που προβάλλονται για τα παιδιά με το φυσιολογικό, το ωραίο και το ωφέλιμο που θα διαπαιδαγωγήσει σωστά και θα δημιουργήσει σωστούς ανθρώπους και αρεστούς χαρακτήρες; Τι θα διδαχθεί ένα παιδί βλέποντας μορφές τεράτων, που ευθέως ή συνεσκιασμένα διδάσκουν τον σατανισμό. Ναι, διότι οι μαγείες και όλα τα συναφή εκεί οδηγούν. Γι' αυτό και γέμισε ο κόσμος μάγους, σατανιστές και αποτυχημένους ανθρώπους.
Άραγε, τι είδους άνθρωποι είναι όλοι αυτοί οι παραγωγοί και ειδικά αυτοί που έχουν τα κανάλια, οι οποίοι δέχονται να προβάλλουν τέτοια απαίσια θεάματα για ανήλικα παιδιά, εμφυτεύοντας στο μυαλουδάκι τους , τη χρήση μαγικών σε κάθε περίσταση, για να επιλύουν δήθεν όλες τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής. Αθεόφοβοι που μολύνουν τις αθώες παιδικές ψυχούλες, εκτελώντας διατεταγμένες εντολές, δείχνοντας ότι πιο βρώμικο υπάρχει, γιατί έτσι ως αντάλλαγμα χρηματοδοτούνται ή εξοφλούν τα χρέη τους, που τα πληρώνει ο λαός.
Είναι εμφανές, ότι όλοι αυτοί θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο εν ονόματι μιας πλάνης που την θεοποιούν λαθεμένα, ώστε να μείνουν όλα στα χέρια των μεγαλοπαρεών, που ελέγχουν τον πλούτο και για το σκοπό αυτό επιστρατεύουν άθλιες μεθόδους, ώστε να αλλοιώσουν και να χαλάσουν το χαρακτήρα των ανθρώπων από την παιδική τους ηλικία, διότι αυτό εξυπηρετεί τους βρώμικους στόχους τους. Φοβούνται μην πιστέψει κανείς στον Αληθινό Θεό και ζει ειρηνικά με αγάπη για τον κόσμο, μη τυχόν και βρει κάποιος νέος ή νέα αξίες για να ζήσει σαν άνθρωπος. Αποφεύγοντας να δείξουν ότι έχει σχέση με τις παραδόσεις, την πλούσια ιστορία μας, την πίστη μας στο Θεό.
Που είναι άραγε το  Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), με τί ασχολούνται; Που είναι οι υγιείς παιδοψυχίατροι, για να καταδείξουν την επικινδυνότητα αυτών των θεαμάτων που μολύνουν τον ψυχικό κόσμο των παιδιών, που είναι οι σωστοί εκπαιδευτικοί, οι γονείς, τα σωστά κανάλια;
Ας προσπαθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το καλό της κοινωνίας που ζούμε, ώστε να μην αφήνουν να καταστρέφονται τα παιδιά, διότι είναι η χαρά του κόσμου. Όλοι οι προαναφερόμενοι πολέμιοι της ανθρωπότητας, έχουν ξεπουλήσει τις ψυχές τους. Μην εμπιστεύεστε τα παιδάκια σας μπροστά στις οθόνες αβλεπί. Όλοι είναι μέσα στο "κόλπο". Κανάλια, παραγωγοί και λοιποί, υπηρετούν συμφέροντα και σχέδια αυτών που έχουν δημιουργήσει τους πολέμους σ' όλο τον κόσμο, τις ανθρωπιστικές και οικονομικές κρίσεις, την προσφυγιά και όλα τα προβλήματα. Γνωρίζουν αυτοί οι "ειδικοί" στο κακό, ότι τα παιδιά διαμορφώνουν τους χαρακτήρες τους στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, ξέρουν τη ψυχολογία τους, γι' αυτό και "χτυπούν" εκεί.
Τέλος, αν κάποιος διαμαρτυρηθεί, τον θεωρούν φοβικό. Αυτό όμως που πρέπει να τους φοβίζει είναι η "ζωή" που έχουν επιλέξει,  η οποία οδηγεί στη πραγματική διάσταση της μαγείας, που θα είναι μια κολασμένη ατελεύτητη κατάσταση. Ας συνέλθουν!
Ένας γονιός
stratisandriotis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: