29 Φεβρουαρίου 2024

Περί ομοφυλοφιλίας...

Υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν έλξη προς το ίδιο φύλο. Το παλεύουν, και δεν πέφτουν στην αμαρτία. Άλλοι δεν αντέχουν και υποκύπτουν. Κάποιοι έχουν πέσει θύματα βιασμών ακόμα και από οικείους τους, οδηγούμενοι στην ομοφυλοφιλία. Υπάρχουν και αυτοί που είναι παραδομένοι στο αμαρτωλό πάθος και προκλητικά, διαστροφικά και χυδαία το επιδεικνύουν αισχρώς ως τρόπο ζωής τους, επιζητώντας δικαιώματα παρελάσεων, γάμων, υιοοθεσίας παιδιών κ.α.

Αν υπάρχουν ελπίδες να μετανοήσουν αυτοί οι άνθρωποι, αυτό θα γίνει μόνο με το καλό, με επιχειρήματα, πνευματική καθοδήγηση και πολλή προσευχή. Όσο βρίζουμε κάθε άνθρωπο που αμαρτάνει, τόσο πιο χειρότερος γίνεται.
Αν το δούμε το θέμα χριστιανικά, ο καθένας μας είναι εικόνα Θεού. Ποτέ δεν πολεμάμε τον άνθρωπο, αλλά την αμαρτία. Σήμερα πέφτει και αμαρτάνει ο συνάνθρωπός μας, αύριο μπορεί να πέσουμε εμείς. Υπάρχει Παράδεισος για τους δικαίους, ενάρετους και πιστούς ανθρώπους, όπως μας διδάσκουν ο Χριστός και οι Άγιοί μας, υπάρχει και κόλαση για τους αμετανόητους αμαρτωλούς. Και αμαρτωλός δεν ειναι μόνο ο αμετανόητος ομοφυλόφιλος, αλλά και οι ετερόφυλοι που πορνεύουν, μοιχεύουν, οι παιδεραστές, οι φιλάργυροι, οι γεμάτοι κακία καί μίσος άνθρωποι, οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι άθεοι, οι υβριστές, όσοι ζουν ανεξομολόγητοι, αλειτούργητοι, ακοινώνητοι μακρυά από τον Θεό, όσοι είναι παραδωμένοι σε αμαρτωλά πάθη.
Κάθε αμαρτία είναι δαιμονιώδη κατάσταση και χρειάζεται αγώνας, ταπείνωση και μετάνοια για να σωθεί ο άνθρωπος.
Η ομοφυλοφιλία και κάθε πάθος είναι δαιμόνιο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: