1 Μαρτίου 2021

Τριπολιτσά 1821. Η επανάσταση του οργισμένου Ελληνικού λαού, εξαγριωμένου από την αβάστακτη τυραννία 450 χρόνων.

 


Βγαίνουν μερικοί ανόητοι και μιλάνε ή γράφουν για το 1821 και δίνουν τροφή στους Τούρκους να κάνουν λόγο για γενοκτονία των Τούρκων από τους Έλληνες. Το νά μιλάνε για γενοκτονίες οι Τούρκοι είναι τουλάχιστον υποκρισία.

Ναι, το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες αλώνουν την πόλη της Τριπολιτσάς, γιατί ήταν το κέντρο της τουρκικής εξουσίας στην Πελοπόννησο. Ήταν μια επανάσταση του οργισμένου Ελληνικού λαού, εξαγριωμένου από την αβάστακτη τυραννία 450 χρόνων. Οι Τούρκοι ήταν οι τύραννοι που είχε έλθει η ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους.
Η Τριπολιτσά ήταν το σύμβολο της τουρκικής εξουσίας επί έναν αιώνα. Από εκεί είχαν περάσει τόσοι φοβεροί πασάδες και από εκεί εξακοντίζονταν διατάγματα καταπιέσεων και απερίγραπτων καταδιώξεων, θανατικών εκτελέσεων και εξοντώσεων ολόκληρων πληθυσμών. Ήταν η «Βαβυλώνα» του Μοριά, όπου οι μπέηδες και οι αγάδες οργίαζαν με το αίμα και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού ολόκληρης της χώρας. Οι χειρότερες αναμνήσεις της σκλαβιάς του πελοποννησιακού λαού συνδέθηκαν με την Τριπολιτσά. Από εκεί αναχωρούσαν οι εισπράκτορες των τουρκικών φόρων. Εκεί υπήρχε ο πλάτανος από τον οποίο είχαν κρεμαστεί τόσοι δυστυχείς άνθρωποι χωρίς λόγο. Πολλοί από τους πολιορκητές της πόλης είχαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς με τους Τούρκους....
Τι ήθελαν δηλαδή οι ψευτοιστορικοί εξωμωτες; Να μοιράζει ο Κολοκοτρώνης ανθοδέσμες στους Τούρκους και να τους ευχαριστεί για τόσους αιώνες σκλαβιάς, για τους εξισλαμισμούς, τα παιδομαζώματα, την καταπίεση και όλα τα δεινά;
* Και το ποιο κουφό για το θέμα αυτό είναι ότι μερικά "ελληνικά" sites κατηγορούν την Εκκλησία ως αποκλειστικά υπεύθυνη για ότι έπαθαν οι Τούρκοι (!!!).
Βγάλτε άκρη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: