12 Σεπτεμβρίου 2020

Απαράδεκτες δηλώσεις Ελληνίδος "πολιτικού".

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

 Πόσο ηλίθια μπορεί να είναι κάποια άτομα που θητεύουν και στην Βουλή των Ελλήνων, υποτίθεται για να υπερασπίσουν τα εθνικά μας συμφέροντα;

Ιδιαίτερη δημοσιότητα γνώρισαν στα ΜΜΕ της Τουρκίας εν μέσω πολεμικών απειλών και διεκδικήσεων από τους "καλούς" γείτονες, οι δηλώσεις της βουλευτού ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, που αναφερόμενη στα Ελληνοτουρκικά, αμφισβήτησε την ελληνογαλλική συμμαχία και την συνεργασία Αθήνας με το Παρίσι ως «θανατηφόρο λάθος» και υπερτόνισε ότι ο Ερντογάν είναι ένα στρατηγικό μυαλό με την Τουρκία να είναι μία περιφερειακή υπερδύναμη.
Και όλα αυτά για να μήν πάρουν τα κοιτάσματα της Μεσογείου οι Έλληνες καπιταλιστές και όσοι τους υποστηρίζουν, λες και οι Τούρκοι δεν έχουν καπιταλιστές και δεν έχουν ξένα κεφάλαια που τους υποστηρίζουν, αλλά ότι αρπάξουν θα το δώσουν στον φτωχό τουρκικό λαό που ζει στη μιζέρια.
Τα ίδια έκαναν οι κομματικοί πρόγονοι της Λιάνας και στο παρελθόν υποστηρίζοντας τις ορδές του Κεμάλ για να μην πάρουν τη Μικρασία και τον Πόντο οι Έλληνες, αλλά να τα πάρουν οι Τούρκοι πλούσιοι που είχαν εξασφαλίσει την βοήθεια των Δυτικών δίνοντας όλα τα οικονομικά συμφέροντα σ΄αυτούς. Τα πετρέλαια Μοσούλης, Μεσοποταμίας και Καυκάσου, λιμάνια, συγκοινωνίες, επιχειρήσεις μεταλλείων, σιδήρου, χρωμίου, αργύρου, ξυλείας, τα κατασκευαστικά έργα κ.α. Η Αμερικάνικη εταιρεία Στάνταρτ Όϊλ και η Αγγλική Πόγιαλ Ντάτς Σέλλ, καθώς και η Γαλλική Υνιόν Παριζιέν (γαλλοαμερικάνικα κεφάλαια), με την επίσης γαλλική Μπανκ ντε Παρί ε ντε Παιή Μπα (αγγλογαλλικά κεφάλαια) που ενδιαφέρονταν για τις μετοχές της «Τούρκις Πετρολέουμ», κυβερνούσαν τις χώρες τους και βάση των συμφερόντων τους χαρασσόταν η πολιτική τους σ’ όλο τον κόσμο.
Όμως το ζητούμενο ήταν να χάσουν οι Έλληνες τις πατρίδες τους και να τις ξαναπάρουν οι Τούρκοι για κάποιους ανεγκέφαλους. Κάτι που βλέπουμε ότι επαναλαμβάνεται και σήμερα από τους ίδιους προδότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: