7 Ιουλίου 2020

Περί "διαφορετικής οικογένειας"......

Τον τελευταίο καιρό, καλλιεργείται εντόνως, με διαστροφική εμμονή από μια μερίδα ατόμων (προβληματικών κατ' εμέ) εντός και εκτός Βουλής, η αποδοχή της "διαφορετικής οικογένειας" ακόμα και από τα παιδιά του νηπιαγωγείου.
Δηλαδή, να στέλνουμε τα παιδιά μας σχολείο και αντί να διδαχθούν τη φυσιολογική παιδεία μιας σωστά δομημένης κοινωνίας, όπου πρωτεύοντα ρόλο θα παίζει μια καθόλα υγιής οικογένεια, να καλούνται τα παιδάκια να μάθουν ότι υπάρχουν οικογένειες διαφορετικές, όπου π.χ. δεν υπάρχει μπαμπάς και μαμά, αλλά είναι γκέι..... Λες και τα παιδάκια έχουν ανάγκη από μια τέτοια διαστροφική μάθηση. Να μάθουν τα παιδάκια ότι μπορεί το φυσιολογικό να αντικατασταθεί από το παρά φύσει, το αμαρτωλό, το ανώμαλο. Να μάθουν π.χ. ότι η Ελληνική οικογένεια με τα χρηστά ήθη και έθιμα, μπορεί να διαφοροποιηθεί και να είναι μια οικογένεια "μεταναστών", όπου ο πατέρας μπορεί να έχει ακόμα και τέσσερις γυναίκες, ότι η μητέρα είναι τιμωρημένη μια ζωή κάτω από τη μαντίλα, ή την μπούρκα, καθώς απαγορεύεται να φανεί το τσουλούφι της, ή να φανούν τα χέρια της όταν πλύνει τα πιάτα, οι ξυλοδαρμοί είναι τρόπος ζωής, σε κάποιες χώρες απαγορεύεται να οδηγεί, ή να μπει σε γήπεδο, ή σε ναό, ή να βάλει μαγιό. Οι νεαρές κοπέλες πωλούνται από τον ίδιο τον πατέρα τους με το κιλό ακόμα και σε ξαδέλφια τους, σε πολλές χώρες τα κοριτσάκια τα παντρεύουν από μικρά με το ζόρι ακόμα και με ηλικιωμένους παιδεραστές, τα μικρά αγοράκια υποχρεώνονται σε βιασμούς, ακόμα και ως έθιμο, ή να μάθουν ότι απαγορεύεται να είσαι Χριστιανός και όταν φθάσεις σε "ανώτερα επίπεδα" κατατάσσεσαι στον isis και γίνεσαι Τζιχαντιστης κ.α.
Αντί τα παιδιά μας να μαθαίνουν για τον Χριστό, που τα καλεί να αγαπάνε, να μαθαίνουν για τον διαφορετικό Μωάμεθ που διατάζει να σκοτώνουν, να μισούν, να εχθρεύονται, ή τον Βούδα που έσκασε από την πολυφαγία....
Αντί τα παιδιά μας να διδαχθούν τον ελληνικό πολιτισμό που εκπολιτησε όλη την ανθρωπότητα, να μάθει για τον Αλή Μπαμπά.....
Αυτά όλα δεν είναι "διαφορετικά", αλλά είναι διαστροφικά. Θα πρέπει όλοι αυτοί οι τύποι να κατανοήσουν ότι η Ελλάδα έχει και ιστορία και πολιτισμό, και οικογένεια. Κυρίως έχει πίστη στον Αληθινό Θεό. Όλα αυτά ούτε διαφοροποιούνται, ούτε αντικαθίστανται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: