31 Μαΐου 2020

Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν που έκλεψαν την Κωνσταντινούπολη από τους Έλληνες, αντί να ντρέπονται....

Χαρές και πανηγύρια έχουν έχουν κάθε χρόνο στις 29 Μαϊου οι Τούρκοι.
Δεν πανηγυρίζουν για τα εγκαίνια κάποιας πόλης που έχτισαν, δεν χαίρονται γιατί δημιούργησαν πολιτισμό, ούτε για κάποιο επίτευγμά τους.
Πανηγυρίζουν, αντί να ντρέπονται, επειδή έκλεψαν από τους Έλληνες την επί 1128 χρόνια πρωτεύουσα τους, την Κωνσταντινούπολη.....
Πανηγυρίζουν γιατί σκότωσαν, λεηλάτησαν, κατέστρεψαν, βίασαν, και έδιωξαν τους Έλληνες από τα σπίτια τους. Πανηγυρίζουν και καυχώνται για το κακό που έκαναν.
Ευτυχώς, υπάρχουν και κάποιοι Τούρκοι που καταλαβαίνουν ποιοί είναι και ξέρουν ότι ζουν σε κλεμμένο τόπο και ντρέπονται για αυτό.
Πριν λίγα χρόνια ένας Έλληνας στην Κωνσταντινούπολη μπήκε σε ταξί. Κουβεντιάζοντας με τον Τούρκο ταξιτζή τον ρώτησε "πως πάτε"; Και ο Τούρκος του απάντησε: "Χάλια. Αφού όλα τα έχουμε κλεμμένα από εσάς, είναι για να δούμε προκοπή;"!!!
Χάλια είναι και οι εν Ελλάδι ψευτοδιανοούμενοι. Ψάχνουν "επιστημονικά" να βρουν αν ο Παλαιών Πατρών Γερμανός σήκωσε το λάβαρο ή όχι, αν υπήρχαν κρυφά σχολεία στην σκλαβωμένη Ελλάδα, αν δεν συμπεριφερθηκαμε καλά στον πόλεμο απέναντι στους Τούρκους.....
Τι να πεις;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: