23 Μαρτίου 2020

Ο Ταξιάρχης μας φυλάει!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Μετά τα μεγάλα γεγονότα στην Καράβα, πριν περίπου ένα μήνα, ένα ζευγάρι, απο Καλλονή Λέσβου, οι οποίοι γύριζαν στο σπίτι τους αργά το βράδυ, απο το δρόμο του Μανταμαδου προς Καλλονή. Λίγο πριν τον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ ήταν μέσα στο αγροτικό τους όχημα, οι δυο τους, επαναλαμβάνω ήταν δυο, το ζευγάρι και όχι ο ένας, βλέπουν σε απόσταση 40-50 μέτρα κάποιον άντρα, να πηδάει τα σύρματα απο την κάτω μεριά σαν ελατήριο και να διασχίζει το δρόμο τρέχοντας γρήγορα και να σκαρφαλώνει τόσο άνετα το τσιμεντένιο τοιχίο απο δεξιά του δρόμου προς καλλονή που είναι σχεδόν 2 μέτρα , με μεγάλη άνεση. Τα χαρακτηριστικά αυτού του άντρα ήταν, ψηλός με ασημένια, γυαλιστερά ρούχα, σαρίκι στο κεφάλι, και ένα μακρύ αντικείμενο στο χέρι του...
Σταμάτησαν, και έκαναν όπισθεν να δουν ποιος ήταν, μα δεν είδαν τίποτα. Ο οδηγός, κατέβηκε από το αμάξι, να δει το τσιμεντένιο τοιχίο, ποσό εύκολο είναι για κάποιον να το ανεβεί, σε σχεδόν δευτερόλεπτα, και να φύγει. Μα ήταν αδύνατο ένα τοιχίο 2 μέτρων να το ανεβεί άνθρωπος. Φώναξε, ξαναφωνάξε, μήπως ήταν κάποιος αλλά τίποτα . Η ώρα 2 το βράδυ. Όταν ο οδηγός μπήκε στο αμάξι του, κατάλαβαν μαζί με τη σύζυγό του, ποιός ήταν. Πραγματικά κοκκάλωσαν μέσα στο αμάξι τους, και δεν μπορούσαν απο το σοκ να μιλήσει ο ένας στον άλλον. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν για αρκετές φορές το σταυρό τους, και οι δύο. Η μεγάλη χάρη του ταξιάρχη, απέτρεψε την όλη διαδικασία όταν, στην γειτονιά του λίγα χιλιόμετρα πριν το σπίτι του, εκεί που βρίσκεται εδώ και τόσα χρόνια, να γίνουν οι εγκαταστάσεις του νέου hotspot των μουσουλμάνων. Για ευνόητους λόγους δεν θέλω να αποκαλύψω αυτό το ζευγάρι το οποίο, είναι από την Καλλονή Λέσβου.
Είμαι σίγουρος, ότι δεν θα μας αφήσει μόνους, και αυτή την διαδικασία με το κορονοϊό, που έσπειραν για να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.
Σπύρος Φραντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: