3 Μαρτίου 2020

Πικρόχολα σχόλια κατά της Λέσβου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Πολλά πικρόχολα σχόλια εκτοξεύονται κατά των Μυτιληνιών, την ώρα που ολόκληρη η Λέσβος σηκώνει ΑΒΟΗΘΗΤΗ το βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος. Άτομα εκτός νησιού ξερνάνε καθημερινά ύβρεις κατά των νησιωτών, που εδώ και 5 χρόνια βιώνουν τον εφιάλτη, βλέποντας το νησί τους να καταστρέφεται, να έχει χαθεί η ηρεμία, η ασφάλεια, η κανονικότητα και να επικρατούν ο φόβος και η αβεβαιότητα. Νομίζοντας ότι οι Λέσβιοι που έχουν επωμιστεί την παράνομη και προσχεδιασμένη κατάσταση, περνούν ζωή χαρισάμενη, επειδή 2 άνθρωποι προτάθηκαν για βραβείο Νόμπελ και κάποιοι λίγοι έβγαλαν χρήματα.
Ελάτε εσείς που τα ξέρετε όλα, οι εκτός χορού, να λύσετε το μεταναστευτικό πρόβλημα και να συνενοηθείτε με τις κυβερνήσεις, τους πουλημένους πολιτικούς, και τα απο-κόμματα, που άλλος δεν ξέρει ότι υπάρχουν σύνορα, άλλος θέλει την πολυπολιτισμικότητα, άλλοι θέλουν την ισλαμοποιήση της χώρας και την πληθυσμιακή αλλοίωσή της...

Ελάτε εσείς να τα βάλετε με 450 παράνομες στην πλειοψηφία τους ΜΚΟ, αδρά χρηματοδοτούμενες από μεγιστάνες του πλούτου όπως ο Εβραίος Σόρος.
Ελάτε εσείς να πείσετε τον Τούρκο να μην στέλνει παράνομα και με εκβιασμούς λαθρομετανάστες από 77 χώρες Ασίας και Αφρικής.
Ελάτε εσείς να κλείσετε τα αφύλαχτα σύνορα, να απελάσετε παράνομους, να αποσυμφορήσετε το νησί.
Ελάτε εσείς να πείτε στην frondex, στον ΟΗΕ και τους άλλους συνένοχους τι να κάνουν. Να πείσετε την Ε.Ε. να πάψει να αδιαφορεί για τα νησιά που είναι μέλη της.
Ελάτε εσείς να δείρετε τα ΜΑΤ που θα έρθουν να βρίσουν την πεθαμένη μάνα σας και να σας δείρουν για την υπομονή και την ανοχή σας.
Ελάτε εσείς να προστατέψετε τις περιουσίες των ανθρώπων, τις καλλιέργειες, τα ζώα τους. Ελάτε να φτιάξετε τις εκκλησιές μας που τις καταστρέφουν, βρίζοντας την πίστη μας. Ελάτε να αποδείξετε ότι το να αγαπάς την πατρίδα σου δεν είναι φασισμός, ούτε ρατσισμός.
Ελάτε εσείς με τις οικογένειές σας να μείνετε εδώ για να πείσετε με όσα λέτε. Ελάτε να νοιώσετε την βρωμοανάσα των Ερντογάνηδων, ελάτε να νοιώσετε τον Τούρκο να πετάει κάθε μέρα πάνω από τα κεφάλια σας. Ελάτε εσείς να πείσετε τους ψευτοφιλάνθρωπους που θέλουν να γεμίσουν την Ελλάδα με λαθρομουσουλμάνους.
Ελάτε εσείς να διδάξετε την αγάπη του Χριστού, σε αυτούς που ο Μωάμεθ τους διατάζει να σκοτώνουν.
Όμως, πριν έρθετε, φροντίστε πρώτα τα της γειτονιάς σας. Πατάξτε τις συμμορίες των εμπόρων ναρκωτικών, εγκληματιών, τρομοκρατών, τα γκέτο των ξένων, τα λαμόγια μέσα και έξω από την Βουλή, τους εθνοπροδότες, τους αναρχομηδενιστές, τους αθεόφοβους και ελάτε μετά να λύσετε και τα δικά μας προβλήματα. Ταΐστε τους άπορους, τους άστεγους, τα φτωχά ελληνόπουλα και ύστερα "κοινωνιολογείτε"....
Όχι "κύριοι", δεν μπορείτε να βοηθήσετε σε τίποτα απ' όλα αυτά. Μόνο λόγια του αέρα, κατηγορίες και φτηνές δικαιολογίες του πληκτρολογίου. Αφήστε το!
Όλοι και όλα είναι εναντίον μας. Είμαστε μόνοι. Θα αντέξουμε. Δοκιμασία πειρασμική είναι και θα περάσει όπως πέρασαν τόσες άλλες. Δεν σας χρειαζόμαστε. Μας φυλάνε ο Χριστός, η Παναγία μας, οι Αρχάγγελοι, οι Άγιοί μας.
Θα τα καταφέρουμε!!!
Στρατής Ανδριώτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!