11 Φεβρουαρίου 2020

Η οικονομική κρίση και το μεταναστευτικό.

Δεκαετία κλείνει η τεχνητή κρίση που επιβλήθηκε στον Ελληνικό λαό, για να τον τιμωρήσουν (με άλλον έναν τρόπο) επειδή υπάρχει ακόμα, εδώ και 4000 χρόνια.
Όλο αυτό το διάστημα ζητούν και ξαναζητούν από τον μέσο και φτωχό Έλληνα να πληρώνει συνεχώς τις κλεψιες όσων διαχειρίστηκαν σκανδαλωδώς τα οικονομικοπολιτικά της χώρας εν γνώσει όλων των διεθνών οργανισμών, μειώνοντας μισθούς και συντάξεις, φορολογώντας ακόμα και τα πηγάδια, μέχρι και τα κοτέτσια...

Ουδείς τόσα χρόνια από την Ε.Ε., την Κομισιόν, την Ύπατη αρμοστεία, τον ΟΗΕ, τις ΜΚΟ κ.α. δεν νοιάστηκε για τον Έλληνα. Ούτε πιάτο φαΐ είδαμε, ούτε κάρτες και επιδόματα είδαμε, ούτε το ενοίκιο μας πληρωσαν, ούτε σε ξενοδοχεία μας πήγαν (οι σεισμόπληκτοι ζουν ακόμα σε κοντέινερ), ούτε τα παιδιά μας ψυχαγωγησαν (ακόμα και το φαγητό τους στο σχολείο το πληρώνουμε), ούτε μας περιέθαλψαν, ούτε ψυχολόγους και δικηγόρους μας έστειλαν, ούτε ρούχα μας έδωσαν, ούτε καν μας ρώτησαν αν αντέχουμε. Το μόνο που μας ζητούν είναι να πληρώνουμε και να εντάξουμε στην Ελλάδα όσους φέρνουν παράνομα από όλη την Ασία και την Αφρική για να λύσουμε λέει το δημογραφικό. Τόσα χρόνια που έβαζαν τον Τούρκο καί μας έσφαζε, που μας τουφεκιζε ο Γερμανός, που μας έβαζαν να αλληλοσκοτωνομαστε και μειωνόταν ο πληθυσμός δεν νοιαζοντουσαν για την υπογεννητικότητα, τώρα φέρνουν Αφγανούς να μας λύσουν το πρόβλημα.
Και να φανταστείτε ότι είμαστε οι νόμιμοι πολίτες αυτής της χώρας που εξανθρωπησε όλη την ανθρωπότητα. Δεν ήρθαμε στα κλεφτα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!... ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-Η 50ΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΒΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!...