9 Νοεμβρίου 2010

Ο ANT1 αφαίρεσε τον Σταυρό από την Ελληνική σημαία!

Μήπως μας προετοιμάζουν για κάτι; Σήμερα σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 έλειπε από την Ελληνική σημαία ο Σταυρός! Η εκπομπή αφορούσε την ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων και όπως μπορείτε να διακρίνετε και στην φωτογραφία, κάτω δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται μια Ελληνική σημαία χωρίς Σταυρό! Τυχαίο; Δεν νομίζω!...

Το γεγονός, όπως ήταν φυσικό, υπέπεσε στην αντίληψη των τηλεθεατών και το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας. Η απάντηση του σταθμού ήταν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος από το κομπιούτερ που βγάζει την εικόνα και θα το διορθώσουν. Η ώρα περνούσε και η διόρθωση είχε βγάλει κόκαλα ώσπου μετά από 3 ώρες και τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες των τηλεθεατών, αναγκάστηκαν να πούνε ότι αυτό που φαίνεται στο σήμα της εκπομπής δεν είναι σημαία αλλά καλλιτεχνικό. Εεεεεεε!!!
Η εν λόγο εκπομπή, μέχρι και την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, συνεχίζει επίμονα να προβάλει το έκτρωμα αυτό χωρίς να υπολογίζει την αντίδραση των τηλεθεατών. Δείτε την εικόνα και τα συμπεράσματα δικά σας. Πάντα έτσι ξεκινάνε τα σχέδια τους: πρώτα μας το σερβίρουν δειλά-δειλά για να εξοικειωθούμε με την εικόνα και να δουν τις αντιδράσεις μας, μετά αρχίζουν και μας εθίζουν στην εικόνα αυτή και στο τέλος, όταν είναι σίγουροι ότι έχουμε βαρεθεί να αντιδράμε, περνάνε το σχέδιο τους. Όμως εδώ δεν θα τους περάσει. Εδώ είναι ζήτημα πίστης και δηλώνουμε ότι ο σταυρός θα παραμείνει στην Ελληνική σημαία για όσο υπάρχει και ένας τελευταίος Έλληνας στον πλανήτη. Εμείς θα προτείνουμε να διαγράψετε από το τηλεκοντρόλ σας τον συγκεκριμένο σταθμό και να μην τον παρακολουθήσετε ποτέ πια δίνοντας έτσι ένα μήνυμα σε όσους αντίχριστους και ανθέλληνες ότι δεν μπορούνε να παίζουν με τα εθνικά σύμβολα και την πίστη του Ελληνικού λαού. Διαγράψτε από την τηλεόραση σας την αντίχριστη και ανθελληνική προπαγάνδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: