18 Οκτωβρίου 2010

Για ποιους Αμερικάνους, Κινέζους, Γερμανούς και Άγγλους μιλάνε;

του Στρατή Ανδριώτη
Η συστηματική αποφυγή να ειπωθούν κάποια πράγματα με το όνομά τους, και οι παραπλανητικοί μέθοδοι ενημέρωσης της κοινής γνώμης με στόχο τον πλήρη αποπροσανατολισμό των πολιτών, πλάθουν σε καθημερινή σχεδόν βάση ειδήσεις του τύπου: οι «Αμερικάνοι», οι «Κινέζοι», οι «Γερμανοί», οι «Άγγλοι» και όσοι άλλοι έχουν το πάνω χέρι στην διαμόρφωση μιας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, επενδύουν, εμπορεύονται, αγοράζουν, επιχειρούν, συνάπτουν σχέσεις συνεργασίας και διεισδύουν σε ξένες χώρες καταλαμβάνοντας καίριες θέσεις των εγχώριων συμφερόντων κάθε κράτους, κυρίως δε αυτών που παραπαίουν οικονομικά μετά από μακροχρόνιες εσκεμμένες καταστροφικές διεργασίες προς τον σκοπό αυτό της διάλυσής τους...

Το μέγα λάθος σ’ αυτές τις περιπτώσεις –ειδικά των πολλών δημοσιογραφίσκων- είναι ότι οι επονομαζόμενοι «Αμερικάνοι», «Κινέζοι», «Γερμανοί», «Άγγλοι» και οι λοιποί παριστάμενοι τους κατά τόπους «πατριώτες» είναι μόνο στα χαρτιά Αμερικάνοι, Κινέζοι, Γερμανοί, Άγγλοι κ.ο.κ. Διότι ανήκουν όλοι σε μια παγκόσμια συνωμοτική «παρέα», που λειτουργεί δολίως με πάσα μυστικότητα, έχοντας διεισδύσει στα εσώτερα της κάθε χώρας, ασχολούμενοι πλήρως οργανωμένα με το πώς θα κατακτηθεί κυρίως οικονομικά και πολιτικά ολόκληρος ο κόσμος.
Αποτελεί γεγονός ότι πίσω απ’ όλες τις προβληματικές καταστάσεις που πραγματώνονται παγκοσμίως βρίσκονται άτομα που φοράνε ταμπέλες «Αμερικάνων», «Κινέζων», «Γερμανών», «Άγγλων» κ.ο.κ. οι οποίοι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τον Αμερικανικό, Κινεζικό, Γερμανικό, καί Αγγλικό λαό. Απλούστατα είναι καταγεγραμμένοι τυπικά ως πολίτες σε διάφορες χώρες, καί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εφαρμόσουν μεθοδικά ότι έχει προσχεδιασθεί από τα μυστικά κέντρα λήψεως αποφάσεων με στόχο την παγκοσμιοποίηση, αναρριχόμενοι σε καίριες θέσεις του κράτους. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι περισσότεροι δικοί μας εκάστοτε πολιτευόμενοι. Απόδειξη αποτελεί σήμερα, ότι ο ένας μετά τον άλλον και δη δια στόματος του ιδίου του πρωθυπουργού, επιβεβαιώνουν τη μυστική ένταξή τους στην παγκόσμια «συμμορία» υπηρετώντας την παγκοσμιοποίηση-εβραιοκρατία, δηλώνοντας επιτακτικά ότι η χώρα μας, την οποία πρωτίστως διέλυσαν, χρειάζεται μία παγκόσμια διακυβέρνηση!!!
Υπηρετώντας έτσι, την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και τάξης πραγμάτων χωρίς κράτη, πολιτισμούς, θρησκείες κ.λ.π. όπου όλοι θα είναι υποταγμένοι στα συμφέροντα λιγοστών μεγιστάνων του πλούτου, οι οποίοι δρουν πλανώμενοι ότι εργάζονται «θεϊκά» προς την εκπλήρωση ενός στόχου που αποβλέπει στην δημιουργία πίσω από το προπέτασμα της παγκοσμιοποίησης ενός παγκόσμιου Ιουδαϊκού βασιλείου σύμφωνα με το Ταλμούδ, που επίσης ερμηνεύεται πλανεμένα και λανθασμένα όπως συμφέρει στα βρώμικα συμφέροντα των Εβραίων Σιωνιστών, που βρίσκονται πίσω όλα αυτά. Έτσι ώστε να δικαιολογηθεί η παράνομη, αθλία, πλεονεκτική, φιλάργυρη και εγωϊστική δραστηριοποίησή τους ανά τον κόσμο, με την οποία θέλουν να κατακτήσουν τα πάντα, θεωρώντας ότι όλοι οι άνθρωποι που ανήκουν σε ένα διαφορετικό Γένος είναι ένα τίποτα μπροστά στην πραγματοποίηση των ανόμων συμφερόντων τους για λογαριασμό ενός περιούσιου και εκλεκτού λαού στον οποίο νομίζουν ότι ανήκουν.
Για τους Σιωνιστές, ο παράγοντας άνθρωπος παραμελείται προκλητικότατα με τον χειρότερο τρόπο, χωρίς να έχει καμία απολύτως σημασία το αν η πλειοψηφία του κόσμου θα δυστυχεί, θα υποσιτίζεται, θα δηλητηριάζεται καί θα αλληλοεξοντώνεται μέσα από τις πολεμικές διαμάχες που ενσπείρουν οι μυστικές και ύπουλες πρακτικές τους για να διαλύσουν οτιδήποτε αποτελεί εμπόδιο στην επικράτησή τους.
Δυστυχώς όμως, όλοι αυτοί οι επίδοξοι κοσμοκράτορες αγνοούν το «δόγμα» ότι ο διάβολος μπορεί να οργώνει και να σπέρνει, όμως στο τέλος θερίζει ο Θεός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: