19 Αυγούστου 2010

Εμετικά προσωπεία

Τα διάφορα τραγελαφικά συμβαίνοντα στη διοίκηση και λειτουργία του Ελληνικού κράτους, αποδεικνύουν πυκνά-συχνά ότι η επιδιωκόμενη διάλυσή του έχει ως βασικό υπόστρωμα την τοποθέτηση διαφόρων «υποκειμένων» σε θέσεις βαρύνουσες και υψηλόβαθμες, στις οποίες τοποθετούνται με πλήρως ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη «δράση», δεικνύοντας οι τοιούτοι, όπως και στον πρότερο βίο τους, τις μανιώδεις και ξεδιάντροπες καταβολές του ανθελληνικού και αντιχριστιανικού τους μένους, δηλαδή κατά του πολιτισμού που διέπει τη χώρα μας και την ζωή των Ελλήνων...


 Έναν πολιτισμό που αγνοούν επιδεικτικά και πολεμούν προκλητικά, βάλλοντας ομοθυμαδόν σε κάθε δοθείσα ευκαιρία, με γνώμονα την καθοδηγούμενη και διαταχθείσα ενορχηστρωμένη μαύρη προπαγάνδα. Πρόσωπα που δρουν ως δόλια όργανα, φορώντας τα προσωπεία της απάτης, της προδοσίας του Έθνους, και της καταπάτησης των ιδεωδών που διαφυλάσσουν την ταυτότητα του Γένους μας μέχρι σήμερα.
Απορίας άξιον είναι το πώς αυτά τα πρόσωπα τοποθετούνται από τους εκάστοτε κυβερνώντες σε πόστα κλειδιά, υποτίθεται για να προασπίσουν και να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών, αφού τα άτομα αυτά έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν ρεσιτάλ των προδοτικών καταβολών τους. Πρόσωπα που σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύονται ως άκρως επικίνδυνα ακόμα και για την ακεραιότητα της χώρας μας, με αντεθνικές τοποθετήσεις και ενέργειες που προκαλούν την αγανάκτηση των απλών πολιτών. Πρόσωπα που εσκεμμένα δεν κατονομάζουμε διότι τα ονόματά τους προκαλούν εμετικές αναγούλες και λερώνουν... Πρόσωπα που δεν ντρέπονται να απεμπολούν οποιαδήποτε αξία διασώθηκε με θυσίες σ’ αυτή την πονεμένη χώρα καί διαφυλάχθηκε με πόνους θλίψεις και πάρα πολύ αίμα που έρευσε κρουνηδόν. Πρόσωπα που η παρουσία τους και μόνο βρωμίζει τηλεοράσεις, εφημερίδες, περιοδικά, διαδίκτυο, συνειδήσεις, και κατ’ επέκταση την κοινωνία. Πρόσωπα που έχουν ως τιμή να τους φτύνουν και να τους θεωρούν προδότες και εξωμότες, χωρίς καν να προβληματίζονται ή να θίγονται. Δημιουργώντας και παγιώνοντας μια κατάσταση που μας υπενθυμίζει διαρκώς ότι η Ελλάδα, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, είχε την ατυχία να καθορίζουν τις τύχες της κάποια πρόσωπα-προδότες, που διαπίστωναν όμως ότι ποτέ δεν μπόρεσαν να την αφανίσουν ακόμα και τότε που η χώρα περιήλθε σε δεινές περιπέτειες και χρόνιες δοκιμασίες.
Στρατής Ανδριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: