9 Ιουνίου 2010

Πολεμώντας τον Ελληνικό «Παράδεισο»

Αποτελεί αδιαμφισβήτητη ιστορική αλήθεια ότι πριν από τον 5ο, 6ο αιώνα μ.Χ. εντός της όποιας διαμορφωθείσας Ελληνικής επικράτειας, δεν υπήρχαν ΠΟΤΕ Τούρκοι, Βούλγαροι, Σλάβοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί, Τουρκοκύπριοι κ.ο.κ. αλλά κυρίαρχος λαός στην περιοχή ήταν οι Έλληνες, που εφεύραν καί ανέπτυξαν επιστήμες, τέχνες, γράμματα, δημιουργώντας λαμπρότατο πολιτισμό παγκόσμιας εμβέλειας, εξανθρωπίζοντας ολόκληρο τον κόσμο...



Από τις προαναφερθείσες περιόδους καί μετά, ήρθαν σταδιακά όλες εκείνες οι φυλές, κυρίως απολίτιστων νομάδων, για να δουλέψουν, καί σταδιακά να κατακτήσουν Ελληνικά από την αρχαιότητα μέρη, να τα λεηλατήσουν χύνοντας αίμα, κλέβοντας οτιδήποτε έβρισκαν καί σιγά-σιγά να εγκατασταθούν καί να γίνουν κυρίαρχοι περιοχών, υποδουλώνοντας Ελληνικούς πληθυσμούς, ανταποδίδοντας έτσι το «ευχαριστώ» σ’ αυτούς που σε πολλές περιπτώσεις τους φιλοξενούσαν στον τόπο τους!
Κατόπιν, όλοι αυτοί που μετανάστευσαν ή επιτέθηκαν κατά των Ελλήνων, καί εξισλάμισαν, εκσλάβισαν, έκαναν Βουλγάρους, Αλβανούς, Σκοπιανούς, τους ντόπιους Ελληνικούς πληθυσμούς με τη βία ή με αποτρόπαιες μεθοδεύσεις, εκδίωξαν και όσους παρέμειναν Έλληνες. Ποντίους καί Μικρασιάτες απ’ την Ανατολή, Βλάχους, Γραικομάνους, Σαρακατσάνους κ.α. απ’ τα Σκόπια, τη Ρούμελη καί τους Ηπειρώτες απ’ την Ιλλυρία.
Ως εκ τούτου, όλοι αυτοί οι εισβάλλοντες, έπλασαν ιστορικά ψεύδη για να δικαιολογήσουν τον ερχομό τους στα μέρη αυτά απ’ τα βάθη της Ασίας ή απ’ το πουθενά, που τα πίστεψαν καί οι ίδιοι «ανακαλύπτοντας» ότι κατάγονται από τους Τρώες, τους Θράκες, τους Μακεδόνες, καί ότι πρόγονοί τους ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Όμηρος, οι Κύριλλος καί Μεθόδιος που όμως αυτοί όλοι ήταν μόνο Έλληνες!
Ύστερα, χαράχτηκαν σύνορα καί δημιουργήθηκαν ξένα κράτη, γιατί προείχε το να μην υπάρχουν πολλά Ελληνικά εδάφη! Γιατί όσους αιώνες κατέχονταν αυτά από την Οθωμανική αυτοκρατορία δεν νοιάστηκαν «οι εκ της δύσεως ταγοί» να δημιουργήσουν Αλβανικό κράτος, κρατίδιο Σκοπίων με όνομα «Μακεδονία», ψευδοκράτος στην Κύπρο, παρά μόνον όταν απελευθερώθηκαν απ’ την Ελλάδα, φοβήθηκαν να μην μεγαλώσει η Ελλάδα που φθονούσαν ανέκαθεν!!!
Δυστυχώς σήμερα, η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται. Τις τελευταίες δεκαετίες στήνονται πανομοιότυπα σκηνικά με εσκεμμένες μετατοπίσεις πληθυσμών προς την Ελλάδα, με επιτήδειους καλά κρυμμένους πίσω απ’ τους ταλαίπωρους μετανάστες να γυρεύουν μεθοδευμένα όλο καί κάτι απ’ την Ελλάδα με στόχο να την διαλύσουν! Ένας νέος κύκλος προώθησης καί ανακατέματος λαοτήτων βρίσκεται σε δράση, που ίσως στο εγγύς μέλλον χρειαστούν νέες συνθήκες καί νέα σύνορα που θα βολεύουν στην παγκοσμιοποίηση, αφού πρώτα επιχειρηθεί να καταντήσουμε οι Έλληνες μειονότητα μέσα στην ίδια μας τη χώρα! Για όλους τους οικονομικούς μετανάστες, ακόμα καί τους βαρυποινίτες δραπέτες φυλακών καί όλους τους έντεχνα κατευθυνόμενους μέσω «ειδικών γραφείων» προς την Ελλάδα, αρχίζουν ήδη να διεκδικούνται δικαιώματα, ευθυγραμμιζόμενα με τα δόγματα καί τους μυστικούς ή φανερούς στόχους των χωρών τους που είναι: «βουλγαρική μειονότητα στην Ελλάδα», «αυτονόμηση της Δ. Θράκης», απελευθέρωση της «Μακεδονίας του Αιγαίου», «Μεγάλη Αλβανία», «Η Κύπρος είναι τουρκική» κ.λ.π.
Πέραν αυτών, δεν θα μπορούσε να φταίει σε τίποτα το μικρό αλβανάκι με τα ικετευτικά μάτια που ζητιανεύει στα φανάρια, που όμως όταν ενηλικιωθεί θα του δείξουν το χάρτη της μεγάλης Αλβανίας, θα του διδάξουν ότι ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Αλβανός(!!!) ενώ δεν πρόκειται να μάθει ποτέ ότι οι Τσάμηδες (εξισλαμισμένοι δια της βίας Έλληνες) έφυγαν μόνοι τους απ’ την Θεσπρωτία για να μην παραστούν σε δίκες των εγκλημάτων που διέπραξαν κατά των Ελλήνων επί γερμανικής κατοχής καί ακολούθως διηύθυναν τα κολαστήρια εξόντωσης Βορειοηπειρωτών Ελλήνων επί Εμβέρ Χότζα (Λούσνιας, Σπάατς, Μπουρελίου κ.α.).
Δεν φταίει το στερημένο τουρκάκι στην Κύπρο που μεγαλώνει μαθαίνοντας ότι η Κύπρος είναι τουρκική καί δεν θα του πούν ποτέ ότι όταν κατέκτησαν οι Τούρκοι την Κύπρο απ’ τους Έλληνες, ύστερα την πούλησαν στους Άγγλους. Τόσο πολύ την αγαπούσαν! Φυσικά δεν θα του πούν ότι η Άγκυρα ήταν αρχαία Ελληνική πόλη, η Κωνσταντινούπολη υπήρξε επί 1128 χρόνια πρωτεύουσα του Ελληνισμού καί ότι οι τουρκόφωνοι σε 42 χωριά περιοχών Τσάλκας του Καυκάσου είναι ξακουστοί Έλληνες! Ούτε θα μάθει ότι για να θεμελιωθεί η Τουρκία έγιναν σφαγές εκατομμυρίων ανθρώπων καθώς καί εξισλαμισμοί κυρίως Ελλήνων!
Κρίμα είναι καί ο μικρός μουσουλμάνος της Δ. Θράκης, που όμως θα του μάθουν να πορεύεται στη ζωή του σύμφωνα με την γραμμή του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, που εξυπηρετεί τα επεκτατικά σχέδια των Τούρκων, με στόχο να αυτονομηθεί η Δ. Θράκη καί εν συνεχεία να προσαρτηθεί στην Ανατολική Θράκη δηλ. στην Τουρκία, γιατί οι δικοί μας καλοπληρωμένοι αρμόδιοι για να διαχειρίζονται φλέγοντα θέματα της χώρας μας, μεριμνούν και τυρβάζουν περί ιδίων οφελών!
Ακόμα, δεν φταίει σε τίποτα η μικρούλα απ’ τα Σκόπια που της μαθαίνουν στο σχολείο ότι την Μακεδονία του Αιγαίου την κατέχουν οι Έλληνες «εχθροί» καί δεν θα της πούν ποτέ ότι το Μοναστήρι, το Μελένικο, η Αχρίδα, η Χιρζίστα, το Στάρτζοβο, τα Σκόπια (οι αρχαίοι Σκοποί) κ.α. υπήρξαν από αρχαιοτάτων χρόνων κέντρα ελληνικού πολιτισμού καί ότι οι παππούδες καί οι γιαγιάδες της, ακόμα και του προέδρου τους Γκρούεφσκυ, είναι Έλληνες!
Κρίμα είναι καί ο μικρός Βούλγαρος που άμα μεγαλώσει λίγο θα τον στείλουν να δουλέψει στον φιλόξενο Ελληνικό «Παράδεισο», αφού του μάθουν ότι η Θεσσαλονίκη είναι δικιά τους, ασχέτως αν δεν υπήρχε η λέξη «Βουλγαρία» όταν χτιζόταν και μεγαλουργούσε καί ότι το «Εθνικό Βουλγαρικό δόγμα (1998)» επιδιώκει διεκδίκηση βουλγαρικής μειονότητας στην Ελλάδα(!!!) καί δεν θα μάθει ότι μέχρι το 1860 που εντάχθηκαν στον πανσλαβισμό, οι Βούλγαροι υπερηφανεύονταν ότι ήταν Έλληνες! Όλα αυτά τα παιδιά δεν θα μάθουν ποτέ ότι οι χώρες τους ως σήμερα βοηθήθηκαν πολύ από την Ελλάδα, τόσο οικονομικά, όσο εμπορικά, επιχειρησιακά κλπ.
Είναι γεγονός ότι οι Έλληνες, από αρχαιοτάτων χρόνων, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ζούν με αλλοεθνείς, αλλόπιστους, απολίτιστους καθώς καί με κάθε καρυδιάς καρύδι. Αν σήμερα φέρουμε κάποιες επιφυλάξεις για κάποιες περίεργες καταστάσεις, αυτό συμβαίνει επειδή η ιστορία μας διδάσκει ότι όσες φορές οι πρόγονοί μας πρόσφεραν τα μέγιστα και βοήθησαν συνανθρώπους τους, στη συνέχεια βγήκαν ζημιωμένοι. Έχασαν πολύ αίμα και πολλή γη!
Εν τέλει, φαίνεται σήμερα διαυγέστερα, ότι οι παγίδες που απλώθηκαν στη χώρα μας για να υποταχθεί στην παγκοσμιοποίηση της Εβραιοκρατίας, μεταξύ των οποίων ήταν και η προώθηση μεταναστευτικών κυμάτων προς την Ελλάδα και οι οποίες δεν απέδωσαν τα «αναμενόμενα», αποτελούσαν μέρος του οικονομικού πολέμου με τον οποίο ελπίζουν να φθάσουν στο «επιθυμητό»!
Στρατής Ανδριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: