21 Απριλίου 2020

Το Άγιον Φως και οι διαμαρτυρίες των αθέων.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος άρχισαν οι γκρίνιες αθέων για την πτήση που θα μεταφέρει το Άγιο Φώς από τους Αγίους Τόπους στην Αθήνα.
Φοβούνται μη ζημιώσει το κράτος. Ενώ όταν πληρώνονται εκείνοι κάνοντας μόνο ζημιά στη χώρα, όταν πληρώνονται τα κόμματα τους, οι ομάδες τους, όταν κακοδιαχειριζονται το δημόσιο χρήμα είναι όλα καλά.
Το 90% των Ελλήνων που είναι Χριστιανοί, βαριά φορολογούμενοι, δεν δικαιούνται ένα δώρο;;; Οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία, ακόμα και εβραϊκή ή τουρκική, σίγουρα δεν αρνιόταν να Το μεταφέρει. Τώρα τους έπιασε η τσιγκουνιά;;;...
Όταν το κράτος πλήρωνε (δεν ξέρω αν συνεχίζει και σήμερα) τα εισιτήρια των μουσουλμάνων της Θράκης για να πάνε δυο φορές το χρόνο στη Μέκκα για προσκύνημα, δεν διαμαρτυρήρονταν οι μηδενιστές;;;
Το Άγιο Φως είναι το μεγαλύτερο Θαύμα που συμβαίνει στον κόσμο, που σέβονται ακόμα και οι Εβραίοι, οι οποίοι έχουν την ευθύνη του εξωνυχιστικου ελέγχου του κουβουκλίου. Αν δεν ήταν τουλάχιστον νόμιμο, δεν θα άφηναν οι Εβραίοι να τελείται κάτι που αναδεικνύει παγκοσμίως την ορθοδοξία και τον Χριστό.
Αν κάποιοι δεν σέβονται είναι δικαίωμα τους να παραμείνουν στα σκοτάδια τους. Αρκεί να μην μας κάνουν επίδειξη δαιμονικής πονηριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: